reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry mamusie,
Od rana bieg, ale z sukcesem, wybrałam wreszcie lampy do przedpokoju ;) Jan Mieszko robi mi morskie fale w brzuchu. Jak nic w dziadka pójdzie!
Wracam teraz do pracy ( oby do 1wrzesnia), a później lecę na spotkanie z przyjaciółką:) Poczytam wieczorem co u was. miłego dnia.

słoneczko94 i izabella49 nie jeseście jedyne ja też rocznik 94 :)
witam wszytkie nowe mlode mamy! zazdroszcze! nie wiem czy chcialabym dziecko tuz po 20tce ale kolo 25 to juz wtedy chcialam. ale zycie ulozylo mi sie tak ze mam 36 i czekam na pierwsze dziecko... to se ne wroci:)
padam na pysk, umylam naczynia, powiesze pranie, wezme kapiel i sie klade, bo padne na twarz cos czuje, aha wlaczylismy ogrzewanie, tak zimno u nas
jeszcze raz chcialabym podkreslic jak bardzo jestem pelna podziwu dla wszystkich z waz ktore jeszcze pracuja. chyle czola!!! ja po 5-6 godzinach pracy u meza (czyli od czasu do czasu) padam na pysk. nie biore pod uwage po takim dniu ze moge cos jeszcze w domu ogarnac.
Czemu staro?;) wiek to tylko liczby ;p

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
no nie tylko:( duchem czuje sie calkiem mlodo ale psychika i cialo jednak sa inne niz mialam 15 lat temu (czyli w wieku 20 lat). sa zalety ale jednak bilans jest in minus. przynajmniej u mnie. z sasiadka jak gadam (rodzila jak miala 21 lat i w zeszlym roku w wieku 31 lat) to tez in minus jej wyszlo. duzo sie bardziej bala w ciazy i o dziecko w drugiej ciazy. nie wspominajac o tym ze o druga ciaze starala sie 2 lata, dwie ciaze stracila i ciezko sie pochorowala po ciazy... a poerwsza ciaza to wpadka po 3 miesiacach bycia z chlopakiem i zero jakikolwiek problemow zrowotnych przed po i w trakcie:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Hej kobietki. Witam Was z pociągu, jeszcze jedyne 4,5 godziny jazdy przede mną:p nie wiem jak ja tu wysiedzę, ale jak trzeba to trzeba..

U mnie znowu krew z nosa! Masakra. Wstaje z rana po n9cy caly nos w skrzepach, kichne leci krew , smarkne leci krew, Masakra. W każdej ciazy to mam

Za to tym razem nie mam np.zgagi ... JESZCZE I oby tak zostalo
Nie mam bólu spojenia lonowego... jeszcze I oby tak bylo do konca.
Boli mnie kregoslup ale nie ma tragedii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi ja mam to samo, co smarknę to krew z nosa, nieraz też odrobinę poleci i pamiętam, że w tamtej ciąży też tak miałam.. Zaczęłam brać rutinacee, zobaczymy czy coś pomoże.

Co do zgagi zdarza mi się sporadycznie, nie będę oryginalna i powiem, że też pomaga mi mleko i migdały również.
Miłego dnia.

Mąż mnie wkurzył.
Umówiłam się z koleżanką na ploty to go obgadam :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzień dobry mamusie,
Od rana bieg, ale z sukcesem, wybrałam wreszcie lampy do przedpokoju ;) Jan Mieszko robi mi morskie fale w brzuchu. Jak nic w dziadka pójdzie!
Wracam teraz do pracy ( oby do 1wrzesnia), a później lecę na spotkanie z przyjaciółką:) Poczytam wieczorem co u was. miłego dnia.
moj tez dzis szaleje :)

witam wszytkie nowe mlode mamy! zazdroszcze! nie wiem czy chcialabym dziecko tuz po 20tce ale kolo 25 to juz wtedy chcialam. ale zycie ulozylo mi sie tak ze mam 36 i czekam na pierwsze dziecko... to se ne wroci:)

jeszcze raz chcialabym podkreslic jak bardzo jestem pelna podziwu dla wszystkich z waz ktore jeszcze pracuja. chyle czola!!! ja po 5-6 godzinach pracy u meza (czyli od czasu do czasu) padam na pysk. nie biore pod uwage po takim dniu ze moge cos jeszcze w domu ogarnac.

no nie tylko:( duchem czuje sie calkiem mlodo ale psychika i cialo jednak sa inne niz mialam 15 lat temu (czyli w wieku 20 lat). sa zalety ale jednak bilans jest in minus. przynajmniej u mnie. z sasiadka jak gadam (rodzila jak miala 21 lat i w zeszlym roku w wieku 31 lat) to tez in minus jej wyszlo. duzo sie bardziej bala w ciazy i o dziecko w drugiej ciazy. nie wspominajac o tym ze o druga ciaze starala sie 2 lata, dwie ciaze stracila i ciezko sie pochorowala po ciazy... a poerwsza ciaza to wpadka po 3 miesiacach bycia z chlopakiem i zero jakikolwiek problemow zrowotnych przed po i w trakcie:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
daje rade choc ciezko mi juz jesli mam byc szczera

Cześć kobietki! Witam was po dłuższej ponad 2 tygodniowej nieobecności - urlop rodzinny ale już powrót do codzienności. Tyle o ile was nadrobilam - strasznie dużo przez ten czas napisalyscie! ;)
Czy wy też macie takie problemy ze spaniem? No ni rusz nie wiadomo jak się ułożyć, a to do toalety wstać trzeba a to kopniaczki obudzą. Już nie wiem jak spać :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to żadnych dolegliwości nie doswiadczyłam... Jeszcze. Trochę doskwiera mi ból kręgosłupa, ale to w zasadzie mam od zawsze z powodu dużej skoliozy. Dopóki nie czułam ruchów, to nawet zdarzało mi się zapominać, że jestem w odmiennym stanie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co na obiadek macie ? Ja dzis rosol z makaronem i rosol z ziemniakami [emoji23] nie mam sily robic nic innego. Cisnienie chyba niskie bo mnie glowa zaczela bolec..

Ogladalam dzis gazetke lidla, faktycznie ladne body beda, jak mi sie uda to dodam zrzut ekranu

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry