reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Miałam dziś głupi sen. Śniło mi się że mąż że mną wziął rozwód. Dał mi wszystko. Mieszkanie, samochód, dzieci. Dał alimenty, kredyt na siebie wziął i nie powiedział dlaczego się ze mną rozwodzi. Byłam tak zła że się obudziłam a go przynie nie było :( bo on w domu a ja z dziećmi u mamy.

Historia Hamal jest straszna ale wolę o tym nie myśleć. Boję się że to może się przydarzyć każdemu w tym mi. :( Mam nadzieję że będą mieli kolejnego dzidziusia i wszystko będzie OK.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wstalam ostatnio wkur*iona na mojego rano po snie jak sie zrzygal ksiedzu na dywan [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bylam zla ze mi siare zrobil na calego [emoji23][emoji23][emoji23]
a ja jestem przeszczęśliwa, bo wczoraj kupiliśmy pierwsze mebelki i już zabierami się (bardzo powoli, ale jednak) do szykowania pokoiku dla Dominisia:-)

Meble jeszcze w aucie, nawet nie wniesione do domu, bo jutro do pracy wkraczają stolarze i jeszcze dużą szafę będą mi robic, to nie chcę im zagracac pokoju, no ale JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAC:)
z tych emocji, chodzenia po sklepie i wybierania padłam wczoraj po 21 i wstałam dziś o 9 :)
oczywiscie oprócz konkretów dokupiłam jeszcze mase pierdółek więc to co mam w chacie to oglądam, przekłądam i cieszę oczy:)

a też czujecie swoje maleństwa jakby Was zdrapały od środka? Masakra, ja to czuję jakby Mały mnie drapał pazurkami :/
No wez pochwal sie co Tam nakupywalas, co tak przekladasz I ogladasz.zapodaj na wyprawkowym.daj oko choc nacieszyc.

Moje nie drapie! Moje wali z grubej rury I po prostu kopie.sie nie rozdrabnia w drapanie.
Chociaz jak pomysle to chyba wole kopa dostac niz byc od srodka drapana [emoji44]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
powinien być ogólny zakaz dodawania takich zdjęć na forum ale mi smaka narobiłaś :D
Popieram! O matkoooooo ślinię ekran [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Joshi będziesz matka Boska z rodzinki.pl.
Ps. Znamy dziewczynę która bardzo przeżyła trzeciego chłopca gdyż nie planowała więcej dzieci. A teraz jest w czwartej ciąży i nie chcą znać płci. Niespodziankę sobie szykują. Myślę że taką decyzję podjęli by właśnie nie odczuwać ponownie tego zawodu.
cb7wugpju04jz4q8.png

Alez mnie storturowalas teraz!!!
A siooooo!!!
A ja mam od poczatku ochote na ciasta z masami takie mega slodkie!!!!!
No I paczka chce! Z lukrem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi od poczatku ciąży nie podchodziło slodkie. Cokolwiek zjadłam to mnie mdliło. Ale jak widać już mi minęło haha :D Chłop zadowolony bo uwielbia słodkości, na szczęście nie widać tego po nim :D

reklama
Do góry