Ja wstalam ostatnio wkur*iona na mojego rano po snie jak sie zrzygal ksiedzu na dywan [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bylam zla ze mi siare zrobil na calego [emoji23][emoji23][emoji23]Miałam dziś głupi sen. Śniło mi się że mąż że mną wziął rozwód. Dał mi wszystko. Mieszkanie, samochód, dzieci. Dał alimenty, kredyt na siebie wziął i nie powiedział dlaczego się ze mną rozwodzi. Byłam tak zła że się obudziłam a go przynie nie było bo on w domu a ja z dziećmi u mamy.
Historia Hamal jest straszna ale wolę o tym nie myśleć. Boję się że to może się przydarzyć każdemu w tym mi. Mam nadzieję że będą mieli kolejnego dzidziusia i wszystko będzie OK.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
No wez pochwal sie co Tam nakupywalas, co tak przekladasz I ogladasz.zapodaj na wyprawkowym.daj oko choc nacieszyc.a ja jestem przeszczęśliwa, bo wczoraj kupiliśmy pierwsze mebelki i już zabierami się (bardzo powoli, ale jednak) do szykowania pokoiku dla Dominisia:-)
Meble jeszcze w aucie, nawet nie wniesione do domu, bo jutro do pracy wkraczają stolarze i jeszcze dużą szafę będą mi robic, to nie chcę im zagracac pokoju, no ale JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAC
z tych emocji, chodzenia po sklepie i wybierania padłam wczoraj po 21 i wstałam dziś o 9
oczywiscie oprócz konkretów dokupiłam jeszcze mase pierdółek więc to co mam w chacie to oglądam, przekłądam i cieszę oczy
a też czujecie swoje maleństwa jakby Was zdrapały od środka? Masakra, ja to czuję jakby Mały mnie drapał pazurkami :/
Moje nie drapie! Moje wali z grubej rury I po prostu kopie.sie nie rozdrabnia w drapanie.
Chociaz jak pomysle to chyba wole kopa dostac niz byc od srodka drapana [emoji44]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom