Nie tylko kaloryczna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale wolno mi w ciazy przeciez jestem [emoji23][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko kaloryczna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
mi zaczela w koncu szynka i kielbasa smakowacNie tylko kaloryczna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale wolno mi w ciazy przeciez jestem [emoji23][emoji6]
ja bardzo lubie marchewkowe ciastaa ja mam na weekend gości i chyba sobie przetestuje to nowe ciasto
też znam i polecam tego bloga-pyszności! a to ciacho -http://www.mojewypieki.com/post/ciasto-marchewkowe,-najlepsze jest tak zaje*iste -że potrafię je wciągnąć za jednym przysiadem. Słowo! Nie róbcie, bo przepadniecie tak jak ja
a z innych mogę też polecić kwestia smaku Link do: Kwestia Smaku | Wyjątkowo na co dzień!
Ja z miesa to KFC hahaha. Powaznie [emoji23]mi zaczela w koncu szynka i kielbasa smakowac
mi wchodzi kielbasa taka typu slaska czy jakas innaJa z miesa to KFC hahaha. Powaznie [emoji23]
no I kotlet w chamburgerze.
Wedliny absolutnie nie wchodza, grillowe rzeczy tez feeee, kielbasa kabanosy wala mi na odleglosc. Kazde mieso z zupy bleee. Masakra.
Wczoraj dodalam do zapiekanki z makaronem szynke w kostce I na talerzu ja wybieralam [emoji26]
Ja takie wedliny jem sporadycznie, nadal nie mam na to smaku. Teraz raczej wcinam warzywa typu ogorek zielony, pomidory itd, akurat pelno tego mamy w ogrodku wiec co sobie bede zalowala [emoji6]mi zaczela w koncu szynka i kielbasa smakowac
pomidory i ogorki kiszone jem tasmowoJa takie wedliny jem sporadycznie, nadal nie mam na to smaku. Teraz raczej wcinam warzywa typu ogorek zielony, pomidory itd, akurat pelno tego mamy w ogrodku wiec co sobie bede zalowala [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
sledzie mmmm kochama ja niezmiennie- paprykarz, śledzie, ryby, dżem wiśniowy i twaróg! inne rzeczy mogą nie istnieć.