Lola Lolitta
Fanka BB :)
Powiem wam że się rozpłakała jak weszłam do auta. Wszyscy wokół mnie zapewniali że będzie chłopak, nawet myśli nie dopuszczała że to nie będzie dziewczynka.
Zadzwoniłam i zaczęłam swoją mamę przepraszać. Mama się wydarla że głupia jestem, może też to przez hormony.
Jak emocje opadły to nawet się cieszę że będzie syn. Wszystkie ubrania mam, zabawki. Nie będę musiała cnoty córci pilnować hahaha. Tylko szoku doznałam bo staraliśmy się o dziewczynke.
Chłopcy będą się razem bawić, mogą mieć wspólne zainteresowania.
Będą się wzajemnie pilnować
No nie było mi dane posiadać córki, może jestem lepsza matka dla chłopców?
Mamuśki chłopcy są naprawdę fajni i kochani, zobaczycie
A co do pomyłki lekarskiej, mojemu podobno nie zdążyła się jeszcze pomyłka od wielu lat. Z Poznania pacjentki do niego przyjeżdżają.
Moi teściowie załamani jak do nich dzwonilam, udawali że niby się cieszą. Teraz to już wogle nie będą przyjeżdżać i dobrze.
Zadzwoniłam i zaczęłam swoją mamę przepraszać. Mama się wydarla że głupia jestem, może też to przez hormony.
Jak emocje opadły to nawet się cieszę że będzie syn. Wszystkie ubrania mam, zabawki. Nie będę musiała cnoty córci pilnować hahaha. Tylko szoku doznałam bo staraliśmy się o dziewczynke.
Chłopcy będą się razem bawić, mogą mieć wspólne zainteresowania.
Będą się wzajemnie pilnować
No nie było mi dane posiadać córki, może jestem lepsza matka dla chłopców?
Mamuśki chłopcy są naprawdę fajni i kochani, zobaczycie
A co do pomyłki lekarskiej, mojemu podobno nie zdążyła się jeszcze pomyłka od wielu lat. Z Poznania pacjentki do niego przyjeżdżają.
Moi teściowie załamani jak do nich dzwonilam, udawali że niby się cieszą. Teraz to już wogle nie będą przyjeżdżać i dobrze.