sarka
trójkowa mama
Moja Nuna ma anginę no ale czegoś się spodziewałam więc zaskoczona nie byłam. Dostaliśmy Zinnat i krople do noska robione, oby pomogło!...a ponoć teraz angina się panoszy w te upały, wczoraj lekarka miała prawie całą grupę dzieciaczków z domu dziecka dziś za nami kolenych kilka czekało (z domu dziecka) w tym takie niemowlę jak moja Milenka, myślałam że mi serce pęknie((
Teraz moja bida śpi, jak wstanie spróbuję dać jej obiadek, potem się trochę przejdziemy na spacer na powietrze...
smile no wiem o jakim gostku mówisz hehe ale w całej swej okazałości nie był najgorszy poza tym też dostaliśmy spory rabat bo stówkę na wózku (bo był ostatni z tego koloru co chcieliśmy) i za torbę zamiast 155 zapłaciliśmy 120 a folię p/deszczową gratis:-) więc ja tam byłam zadowolona
Co do XA to został im tylko kolor orange, no chyba że już coś pozamawiali...
Teraz moja bida śpi, jak wstanie spróbuję dać jej obiadek, potem się trochę przejdziemy na spacer na powietrze...
smile no wiem o jakim gostku mówisz hehe ale w całej swej okazałości nie był najgorszy poza tym też dostaliśmy spory rabat bo stówkę na wózku (bo był ostatni z tego koloru co chcieliśmy) i za torbę zamiast 155 zapłaciliśmy 120 a folię p/deszczową gratis:-) więc ja tam byłam zadowolona
Co do XA to został im tylko kolor orange, no chyba że już coś pozamawiali...