reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja juz spakowana,czekam tylko na męża bo ma odebrać samochód bo hak nam zakładali,później ma jechać po przyczepę i z nia na firmę,później po nas i po graty,następnie pakujemy się do przyczepy,szybkie zakupy i hulaj dusza na Ożannę :-) Ale teraz nuda,Miko zasypia...

hej ainah - jak się czujesz?? nie zmęczona, nie wymiotujesz??:-) to super, że z maleństwem wszystko dobrze)
oj, zapomniałam, że przez problem z shiftem nie mogę robić buziek ( (no,chyba że z oczkiem - ;)

renczysia
- miłego wypoczynku

hejka dzieuchy! melduję się że żyję - ostatni dzień urlopu od poniedziałku powrót do rzeczywistości...
sarka dzięki na info o farmerskich zwierzątkach - u nas Ania szaleje na punkcie zwierzątek, więc już zaprenumerowałam sobie od 1 nr, najfajniejsze że jest taniej niż w kiosku, nie trzeba płacić za przesyłkę no i jakieś tam prezenty obiecają :)

chorowitkom życzę zdrówka no i lepszej pogody!

Ainah kochana fajnie ze sie odezwalas i ze u dzieci wsio ok:tak::-)Popieram Krolcie-wstaw zdjecie z usg:tak:A jak ty sie w ogole czujesz??

asia na noc moja zasypia przy cycku, wiec problem z glowy poki co yhy
a w dzien roznie, na 1 drezmke staram sie by spala w lozeczku, odkladam ja ze smoczkiem - ryk potworny, ale stoje i glaszcze albo klepie po pleckach, czasmai nuce alfabet po angielku haha
czasami zasypia po 30 miutach odwiedzania jej w lozeczku, bo lezy jak wychodze ale za chwile juz stoi przy szczebelakch.
Po poludniu albo spi w wozku, albo w lozeczku, ale bardziej ryczy jakos po poludniu nie wiem czemu, wiec czasami by meic wiecej czasu, bierzemu ja do sypialnianego lozka, i ogladamy sobie film a mala po 10minutach zasypia, na boczku w zasadzie nic nie robie, tylko czasami ja poprawiam, jak ma uciekac :]

Kliwia wszystkiego naj dla Zuzinki na 8 miesiaczkow:tak:

A tak dodam na marginesie ze chyba zaraz polece po szampana bo tysiac postow juz za mna:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry