reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

u nas w dzien Alicja zwykle spi w wozeczku, bo wtedy wystawiam ja przy otwartym balkonie i ma atrape spaceru. wtedy musze ja troche pobujac, ale nie zawsze. za to na noc usypia w swoim lozeczku i zwykle jest juz tak zmeczona, ze po prostu pokreci sie troche i zasnie. ale musi miec pieluszke, ktora zakada na glowe :)

u nas pobudka dzis o 6, bo mala wczoraj padla przed 19. wole jak chodzi spac troche pozniej i pozniej wstaje. przynajmniej dopoki nie musze do pracy wstawac ;)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas jak u Jasia. Był czas, ze po odłożeniu zasypiał sam. A teraz trzeba go jednak czasem bujnać.:-D

Gufi ja mam nadal odłożone dla Ciebie te skarpetki. Nadal je chcesz? No i czy coś jeszcze z tego co zostało dołożyć?

Ewa ja wczesniej tez tak Jasia glaskalam-od czola po czubek nosa ale teraz to na niego nie dziala:sorry: a proby przebicia glowa ochraniacza jest na porzadku dziennym:-D

Hello u nas pogoda piękna i mam nadzieje że taka się utrzyma cały week :-)
Powolutku pakuję swoje i Miko rzeczy,Men sam się spakuje :-) ufff
Teraz usypiam "małego pomocnika" :-)

Hej :)

U nas niestety od 3 dni choroba. Dzieciaki mają gorączkę i gardło ich boli. Alkowi dodatkowo idą zęby a dokładnie całe 8 sztuk jedynki i dwójki :baffled: Mam już 3 dzień wycięty z życiorysu.

Pozdrawiam
Miłego dnia :)

Hej:)

Dzis burze mają być w całym kraju....u nas też już się chmurzy a mi się pranie pierze:/

Mały gnom śpi.noc zgotowała mi nieciekawą, bo nie spała prawie wcale, całą noc kręciła się, czuwała, gadała chciała wstawać, myslałam że się z łóżka rzucę://// nie wiem dlaczego, może za gorąco było, bo było..albo te zabki, ale nie marudziła, wręcz była wesoła w przeciwieństwie do mnie://

ewa oo masz taki? dokładnie ten? bo to model 2011r.... mówisz ze warto!:) chyba się pokuszę na niego, ma to co mi właśnie pasuje, chcę wygodny przestonny wózek na pompowanych kołach....te z małymi kółeczkami mi sie nie widzą, choć ten jest sliczny NOWOCZESNE WÓZKI NUNA PEPP GRATIS BOCIEK ZABRZE (1766401160) - Aukcje internetowe Allegro ale nie widzę jeżdzenia nim zimą na przykład....podoba mi się też ten, podobny do bebe comfort GRACO TREKKO (ŚPIWÓR + FOLIA) SUPER CENA!!! (1772716836) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy znowu chcę trójkołowca...

Słuchajcie wyszła nowa seria De Agostini, pewnie wiecie co to takiego, więc teraz można skompletować fajna farmę ze zwierzątkami, domkami, traktorkami dla dzieci, do tego super sliczne i fajne ksiażeczki, każda bedzie o innym zwierzątku a w niej informacje nt tego zwierzatka, no i oprócz książeczki mają być co wydanie 3 zwierzaki i tak, az się skompletuje całość, myslę że warto, bo super ślicznie wydane. Ja juz kupiłam nr.1 zwierzątka też porządne z mocnej twardej gumy, super zabawka tak dla 2,3 latka i dalej...polecam!!!:)))

misia ojej 4 na raz:szok: biedulek:-( zdrówka życze dla maluchów a Tobie dużo siły!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry