reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja juz spakowana,czekam tylko na męża bo ma odebrać samochód bo hak nam zakładali,później ma jechać po przyczepę i z nia na firmę,później po nas i po graty,następnie pakujemy się do przyczepy,szybkie zakupy i hulaj dusza na Ożannę :-) Ale teraz nuda,Miko zasypia...

hej ainah - jak się czujesz?? nie zmęczona, nie wymiotujesz??:-) to super, że z maleństwem wszystko dobrze)
oj, zapomniałam, że przez problem z shiftem nie mogę robić buziek ( (no,chyba że z oczkiem - ;)

renczysia
- miłego wypoczynku

hejka dzieuchy! melduję się że żyję - ostatni dzień urlopu od poniedziałku powrót do rzeczywistości...
sarka dzięki na info o farmerskich zwierzątkach - u nas Ania szaleje na punkcie zwierzątek, więc już zaprenumerowałam sobie od 1 nr, najfajniejsze że jest taniej niż w kiosku, nie trzeba płacić za przesyłkę no i jakieś tam prezenty obiecają :)

chorowitkom życzę zdrówka no i lepszej pogody!

Ainah kochana fajnie ze sie odezwalas i ze u dzieci wsio ok:tak::-)Popieram Krolcie-wstaw zdjecie z usg:tak:A jak ty sie w ogole czujesz??

asia na noc moja zasypia przy cycku, wiec problem z glowy poki co yhy
a w dzien roznie, na 1 drezmke staram sie by spala w lozeczku, odkladam ja ze smoczkiem - ryk potworny, ale stoje i glaszcze albo klepie po pleckach, czasmai nuce alfabet po angielku haha
czasami zasypia po 30 miutach odwiedzania jej w lozeczku, bo lezy jak wychodze ale za chwile juz stoi przy szczebelakch.
Po poludniu albo spi w wozku, albo w lozeczku, ale bardziej ryczy jakos po poludniu nie wiem czemu, wiec czasami by meic wiecej czasu, bierzemu ja do sypialnianego lozka, i ogladamy sobie film a mala po 10minutach zasypia, na boczku w zasadzie nic nie robie, tylko czasami ja poprawiam, jak ma uciekac :]

Kliwia wszystkiego naj dla Zuzinki na 8 miesiaczkow:tak:

A tak dodam na marginesie ze chyba zaraz polece po szampana bo tysiac postow juz za mna:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry