reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
szampan hehehe kiedy ja piłam szampana hmmm ?
zaniedlugo rocznica slubu wiec jest okazja chociaz ostatnio relacje małżenskie nie za dobrze wiec pewnie małżonek wogole zapomni o rocznicy

ja dzis padnieta - moje corcie mnie wykonczyly ...

zaliczylysmy wizyte u okulisty - prawdopodbnie Alicja ma problem z droznoscia kanalika lzowego w tym jednym oczku. dostalysmy krople, ale jak problem bedzie wracal, to trzeba pomyslec o przetykaniu :/
z niania juz lepiej - tzn. jak jest u mnie na rekach, to pelen usmiech, u niej minka buuu i poplakuje. ale zostaly same na 30 min. - bawily sie razem na macie i obylo sie bez lez. takze idzie ku dobremu.

no i mialam dzis mila niespodzianke - sprzatalam komode i znalazlam 100 zl :))))) chyba kiedys na cos odlozylam i zapomnialam, a teraz podwojna radosc!!!!

jutro jedziemy do tesciowej poodpoczywac

Milego weekendu!!!

Kurcze, coraz bardziej mnie zatyka. Znalazłam Sudafed i Sinupret - ten drugi brałam w ciąży. Ale o ile w ciąży ostatecznie są dopuszczone, to przy karmieniu nie...:/ No i kicha. Czekam aż mi zatoki przejdą na ból głowy i zatkane uszy. Pięknie po prostu.

A karmić nie przestanę, bo Pucek nie chce pić mleka... Próbowałam go uczyć niekapka dzisiaj, ale wolał sobie turlać butelkę po podłodze :/ Mogę mu dawać 3 razy dziennie kaszkę?...:/ Dwa razy może rzadziutką. Ale żeby jadł łyżką. Tylko jeszcze noc zostaje. Ech, słabo...

Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie :) czuję się zdecydowanie lepiej, bo nie mam już mdłości. Zmęczona jestem, bo Maksiu w nocy spać nie daje, a w dzień nie mam jak odespać. Obiecuję, że postaram się jutro zeskanować zdjęcia z ostatniej wizyty :)

Ewa a na zatoki nie ma jakiegoś sprayu, który inhaluje ? Może jest coś dostępnego dla karmiących matek. Życzę powrotu do zdrowia :)

Dzień dobry :)

My już ok. 8 zaliczyliśmy spacer z Maksiem i psem, a teraz czekając na gotujące się jajka, siedzę sobie z kawusią :)

Zapowiada się piękny dzień, bo słoneczko świeci na prawie bezchmurnym niebie :)

Ojej, ostatnia napisałam (wcale nie tak późno) i pierwsza jestem z rana, hehe :)

Ewa jak tam Twoje zatoki ?

Hej.
Starszak wystraszył mnie wczoraj na dobre:szok:. Dostał takiego ataku kaszlu, że aż zwymiotował! Oczywiście obudził tym malucha i spanie do północy miałam z głowy. Najlepsze, że nic mu nie jest:no:. Rano odkrztusi co tam zalega i resztę dnia jest spokój. Gorączki i bóli żadnych nie ma. Cóż zaczęło się przedszkole zaczął się kaszel:dry:. Będę musiała coś wyciszającego na noc mu dać. Pulmeo już dostał. Całe szczęście, że mam to w domu ZAWSZE.

ainah ZDJĘCIE!!!!! Miałaś wstawić ZDJĘCIE!!!! Nie bądź żyła;-)!

reklama
Hej:)
Ja na momencik bo szykuję się na ślub siostry, ja świadkuję:-)
Opętała mnie wózkomania i albo ten X-lander albo ukochana Loola -parasolka, która juz przy Wiktorze mi się strasznie podobała, cenowo to samo, więc chodzi mi tu o koła, ja generalnie nie lubie parasolek ale Loola to co innego;-) Bébé Confort
Jutro chyba gdzieś pojeżdzimy pooglądać na żywca:)
Dobra uciekam...
miłego dnia!

Do góry