reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Jej. Jak ja kocham oglądać takie zdjęcia:tak:! A palusie maleńkie przesłodkie!!!:-D Aż samemu się chce mieć takie zdjęcia znowu:rolleyes:.

A jak Ty to przeżywasz teraz? Bo to tak jedna ciąża za drugą... Taka sama ekscytacja?

Kliwia wszystkiego dla Cymbolinki. Asia chlupnij no tutaj kapkę szamponu jak już kupisz:tak::-D!

Dziewczyny przesyłki doszły?
cześć! Krolcia do mnie jeszcze przesyłka też nie doszła, w następnym tygodniu jak tylko wypłatę będę miała na koncie zrobię przelew :)
Ainah! cudne! niech ci zdrowo się rozwija brzdąc w brzuszku!

Dziękuję dziewczęta :)

krolcia ekscytacja mniejsza, ale tylko dlatego, że już to przeżyłam, ale cud życia nadal mnie tak samo zdumiewa i ogromne wrażenie na mnie robi taki mały bąbel na ekranie monitora, który rusza się jak mój Maksiu teraz :)

ainah pewnie masz wrażenie de- ja- vu:-) piękny maluch, gratuluję.....i zazdroszczę;-)

ewa zapomniałam Ci podziękować za wyczerpujacą opinię o wózku;-) a wiec wielkie dzięki!!! bardzo dla mnie cenne to co napisałaś:))

A Wy co byście wybrały X-landera na pompowanych kołach z wielka budą czy równie wygodną i przestronna Loolę tyle że parasolkę. Dodam że waga jest nie istotna, ja wózka nie noszę, nie dżwigam;)

krolcia zdrówka dla Matiego!!! Mój jak zalega mu w żołądku spływający (połknięty:///) karat to też zbierze go w końcu na wymioty, potem juz jest dobrze:) ostatnio mój mega kaszlał najpierw such, potem mokro, głębowo - z alergii, po Zyrtecu spokój...

Mój nie alergicznie. Podłapał coś małego. Nawet do lekarza z tym nie pójdę póki co. Ale na noc coś wyciszającego by się przydało. Miałam taki jeden syrop, poratowałam nim kumpelę i ona zużyła go do końca a za cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy:wściekła/y:.

Kupiłam Frankowi maść majerankową, bo mnie już denerwuje ten jego katar. I jakieś krople, ale na razie używam maści - i chodzi z zielonym nosem ;)

Ja się obudziłam w takim samym stanie jak wczoraj - ale nie jest gorzej, to plus :D
Dziś wieczór panieński Szwagierki, mam nadzieję, że nie padnę ze zmęczenia... I będę jedyną niepijącą... Super...
Ale za to zabawa w rozpoznawanie części ciała na zdjęciach wyszła super - wczoraj skończyłam prezentację :) Jest nawet Brad Pitt i DiCaprio ;) A i Pucek też się przewija ze swoim zgrabnym kolankiem ;) Nawet mój Mąż nie rozpoznał siebie na wszystkich zdjęciach, więc może być ciekawie ;)

reklama
Właśnie walczę z ostatnimi rzeczami, które zalegały mój stary pokój u rodziców - muszę wszystkie książki ze studiów i inne poukładać na półkach oraz cały mój dobytek techniczno-elektroniczno-komputerowy też gdzieś poumieszczać :/
Zrobiłam sobie chwilową przerwę, może uraczę się kawą :)

Kurcze, pogoda niby fajna, ale wieje jak nie wiem co :/

Do góry