reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia może masz zablokowane oglądanie przez inne osoby. ja np. na facebooku mam galerie dostępne tylko dla znajomych więc pewnie masz to samo :) wysłałam ci zaproszenie - chcesz to przyjmij, nie to nie :)

oooo jednak dalo się obejrzeć :) bardzo ładnie wyglądałaś :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki!

REnczysia uważaj w drodze do szpitala i powodzenia na miejscu :-)

Dziś jest data, którą już prawie od połowy ciąży obstawiałam jako dzień porodu i ... na razie nic się nie dzieje;-) Ale moze do wieczora coś się zacznie. Trochę też smutna data, bo dokłądnie rok temu wylądowałam w szpitalu. Dobrze, że czekam na kolejne dzieciątko, bo inaczej ten dzień byłby bardzo smutny...

&&&&&&&& za te, które wybiorą "moją" datę na poród, a mam przeczucie, że jakiś dzieciaczek dzisiaj się urodzi:-)

Cześć,

super, że Bodzinka urodziła :-)

Mi znowu się dobrze spało i spałam do 8:00 :p a teraz lecę do sklepu po produkty na drożdżówki z serem i zaraz zabieram się za robotę :-D

Miłego sobotniego dzionka :tak:

Albo dzidziusie poczekają na 6 grudnia :) Wtedy rodzice będą mieli piękny prezent mikołajkowy :)
Ja dzisiaj całą noc czuwałam bo wydawało mi się że to już się zacznie a przecież jeszcze ponad 3 tygodnie :)
Jakby się nic nie zaczęło do 30.12 to mam się zgłosić do szpitala na 6 stycznia. Ale chyba bym wolała żeby mnie coś złapało nagle niż leżeć na wywołaniu ;/

wITAM Z KAWUSIĄ:)

Tunia juz obejrzałam fotki i podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisała salomii!!!:)))
Wyglądaliście ślicznie, tak świeżo,...młodo hihihi, niewinnie, naprawdę super sie oglądało:) Też wysłałam Ci zaproszenie(Justyna);)
Teściowie młodziutccy, ja mam kuzynostwo w ich wieku hihihi;p

A mnie coś dziś głowa boli, spać nie mogłam, a musimy jechac do miasta Wiktorowi spodnie narciarskie wymienić bo te co kupiliśmy okazały się za ciasne w pasie:/ no i może w końcu zakupie małej czape zimową bo ciągle nie mam...

Super, ze Bodzinka ma juz Filipka przy sobie :-)

ja dzis tez dosc dobrze spalam - tylko dwa razy pobudka na siusiu ;-) u nas zimno i sloneczko, wiec pogoda jak najbardziej spacerowa - zaraz idziemy na sanki z Nina. potem obiadek i chyba pojedziemy na zakupy do galerii.

Tunia - bardzo ladnie wygladalas :tak: i rzeczywiscie wszyscy jestescie b. mlodzi!!!

Witam od rana....
dobrze że Bodzinka dochodzi do siebie...
Ja tam ani na zamknięty nie mam wejścia ani na fb mnie nie ma więc nie mogę się odnieść, ale wierze że fotki na pewno super.
-15 u nas - koszmar jakiś.
Od rana dostałam smsa od koleżanki że jej się śniło że dzisiaj urodzę... no zobaczymy - chociaż nic na to nie wskazuje.
Mam stertę naczyń do pozmywania - ja chcę mieć zmywarkę!!!!!!!!
Idę ryby karmić potem siebie i no i biorę się za zmywanie. Mąż oczywiście w pracy więc kolejny dzień sama eh...
Miłej soboty dziewuszki

TUNIA
nie da rady otworzyc twoich zdjec bo musisz nas dodac do znajomych :)
chyba profil masz czesciowo ograniczony.

co do brzucha to ja raz mysle, ze mam nisko a raz wysoko.
na wizycie w srode lekarz poweidzial, ze najpozniej opadnie do wczoraj ...
no i to zalezy jak mala chyba sie skuli bo czasem dalej ja czuje pod zebrami a czasem mam pileczke i widac zebra. wiec nie iwem jak to jest.
kolezanka z 1 dzieckiem twierdzi, ze nie obnizyl jej sie brzuch a poprostu w 38 tyg odeszly jej wody. mama moja tez mowi, ze brzuch potrafi opasc i w dzien porodu...wiec roznie to chyba bywa. zreszta jesli opada tylko 2cm jak czyalam to moze nawet nie jestemy tego w stanie zauwazyc. ??
ta ciaza juz mi tak ciazy, ze sama nie wiem czy mi mniej uciska na zoladek czy lepiej mi sie oddycha. dziecko ciagle rosnie wiec nawet jak chyba opadnie to nadrabia w tym miejscu dzidzius ;)

moj lekarz mowil mi w 34 tyg, ze moge urodzic wczesniej (obawialam sie, ze nie dotrwam wizyty 1grudnia) bo juz wtedy mialam zgladzona wg niego szykle calkowicie szykla swobodnie przepuszcza palec ..moze i dwa mniejsze ;P czop w kawalkach odchodzi od tygodnia wczoraj wieksza ilosc (dopiero wczoraj skojarzylam, ze od tyg to czop a nie uplawy) a tu nic sie nie rusza. musze urodzic przed 13 grudnia bo nie bedzie mial kto pojechac po tate na lotnisko.

reklama
ja dzisiaj też w domu bez małża bo pojechał do pracy... jakoś mnie w krzyżu od wczoraj boli i to tak bardzo okresowo :/ jeszcze trochę - jakoś przeżyje :) co do mojego brzucha to ja już sama nie wiem czy mi się obniżył czy nie... teściowa twierdzi, że tak, ja znowu żadnej ulgi w oddychaniu nie widzę i nie wydaje mi się, żeby był jakoś nisko. glupieje normalnie :)
ainah narobiłaś mi ochoty na drożdżówki :p ale na szczęście chociaż szarlotka wlaśnie siedzi w piekarniku więc też się najem :)

Do góry