reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bozeee widze ze nie tylko po porodzie hormony szaleja, mnie tez rozwalil opis Olci o tym jak dzieci sie poznaly, i Sarki o tym jak Wiktorek mowi o Milence'
Rany Sarka... gdybym mogla to bym tam do Ciebie pojechala i zrobila Ci tyle zdjec ze az mialabys mnie dosc :((
wogole to my samowyzwalaczem sie bawilismy bo tak no intymniej jakos we dwoje
no i dziekuje bardzo bardzo za komplementy, ciesze sie ze sie podobaly:) zawsze to pamiatka i dla dziecka..

reklama
A z pieskami to ja odkrylam wlasnie ze moge kliknac na nakarmienie raz dziennie z kazdej przegladarki :D a ze mam mozille i explorera oraz google chrom wiec kliknelam dzis razy 3! :D:D ale sie ucieszylam, na codzien uzywam jednej oczywiscie ale mam w kompie 3 i jak widac przydaly sie w slusznej sprawie, niedlugo biedulek smerf bedzie mial paczke:D eehhhh boze:(

sarka wykorzysta, ale chyba na święta sobie zostawi. Fajnie będzie jak posiedzi z nami między Gwiazdką, a Sylwestrem:) Oni w pracy dostają różne premie i w styczniu trzynastki, ale to wszystko jest uzależnione od tego, czy wyrobi się z pracą (musi skontrolować konkretną ilość firm - sporo tego jest) więc z urlopem u nich ciężko...

salomii też wybrałam pieska!

Tunia masz na imie Marta?? :O no wiem ze nie Tunia heheeh ale jakos tak mi teraz dziwnie heheeh ;D
no i sa zdjecia i opisy, jak chcesz nakarmic to niestety musisz wejsc na profil pieska i kliknac na nakarm po prawej stronie na gorze, ale nie wygladaja zle tylko sobie myslisz ze taki piesio i nie ma domu..

a ja przed chwilą zauważyłam, że brzuch mi się obniżył nie wiem jak mi to wcześniej umknęło:baffled:
chyba, że dziś dopiero tak zszedł nisko, mam nadzieję, że nie wcześniej, że nie przegapiłam czegoś, bo to oznacza, że do 2 tyg mogę urodzić

2 tygodnie po obniżeniu? To chyba znowu jakaś indywidualna sprawa, bo już 2 tygodnie minimum chodzę z brzuchem w kolanach ;) Chyba że w weekend urodzę - to potwierdzę, że zasada działa ;) A nic nie jest w tej sytuacji niemożliwe :)

Salomii zdjęcia fantastyczne!! Przepiekne! Boskie!! Ale jak ty rewelacyjnie w ciąży wyglądasz! :) Sesje masz wspaniałe, będzie przepiękna pamiątka :D Ja chciałam jakies artystyczne zdjęcia na pamiatkę, jakąs sesje to mąz nie chciał zrobić.

A teraz tak siedze i myślę "Jezu jak to szybko zleciało!" Niby 9 miesięcy, własciwie 10 miesięcy a tymczasem po mojeej prawej stronie w łóżeczku śpi ze smokiem w ustach Krzyś i od czasu do czasu cos pojękuje... a przeciez jeszcze niedawno Ogryzkiem się nazywał...

Dzięki za linka do piesków - wybrałam Lusie do karmienia :)

Tunia składam reklamację! Ja na FB nie widze żadnych zdjęc ze ślubu :((

Tunia moze ty widzisz te zdjecia bo ty i twoj maz macie dostep do nich :-p Ja tam wyslalam ci zaproszenie na FB :-p Jak bedziesz miala ochote mozesz potwierdzic :> Zaproszenie od Anki ofkors :)

ja też co chwilkę wchodzę i sprawdzam czy coś o bodzince wiadomo...

jejku chyba mi się rozregulowały hormony na maxa... ciągle chodzę i popłakuję... jak ktoś mi mów, że mam cudną córkę - od razu mokre oczy, jak ktoś do mnie dzwoni i pyta jak dajemy radę - od razu łamie mi się głos, S. wychodzi do pracy, a ja beksa...nawet podczas oglądania zdjęć salomii płakałam jak dziecko...jessssssssssu o co chodzi?

Olcia mam to samo, ciagle rycze ale mnie sie zaczelo juz w koncowce ciazy....

reklama
Do góry