TUNIA
nie da rady otworzyc twoich zdjec bo musisz nas dodac do znajomych
chyba profil masz czesciowo ograniczony.
co do brzucha to ja raz mysle, ze mam nisko a raz wysoko.
na wizycie w srode lekarz poweidzial, ze najpozniej opadnie do wczoraj ...
no i to zalezy jak mala chyba sie skuli bo czasem dalej ja czuje pod zebrami a czasem mam pileczke i widac zebra. wiec nie iwem jak to jest.
kolezanka z 1 dzieckiem twierdzi, ze nie obnizyl jej sie brzuch a poprostu w 38 tyg odeszly jej wody. mama moja tez mowi, ze brzuch potrafi opasc i w dzien porodu...wiec roznie to chyba bywa. zreszta jesli opada tylko 2cm jak czyalam to moze nawet nie jestemy tego w stanie zauwazyc. ??
ta ciaza juz mi tak ciazy, ze sama nie wiem czy mi mniej uciska na zoladek czy lepiej mi sie oddycha. dziecko ciagle rosnie wiec nawet jak chyba opadnie to nadrabia w tym miejscu dzidzius
moj lekarz mowil mi w 34 tyg, ze moge urodzic wczesniej (obawialam sie, ze nie dotrwam wizyty 1grudnia) bo juz wtedy mialam zgladzona wg niego szykle calkowicie szykla swobodnie przepuszcza palec ..moze i dwa mniejsze ;P czop w kawalkach odchodzi od tygodnia wczoraj wieksza ilosc (dopiero wczoraj skojarzylam, ze od tyg to czop a nie uplawy) a tu nic sie nie rusza. musze urodzic przed 13 grudnia bo nie bedzie mial kto pojechac po tate na lotnisko.