Aż sama nie mogę w to uwierzyć...psychicznie czuje na przemian radość i strach, a fizycznie - cały czas mnie mdli
Kurczę , nie mogę się doczekać tego naszego grudnia )
Kurczę , nie mogę się doczekać tego naszego grudnia )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy mniej więcej nie miałaś mieć teraz miesiączki?? ogólnie często mogą zdarzać się wydzieliny gdyż macica się powiększa i zachodzą w niej z godziny na godzinę zmiany. Jak zdarzyło się to raz to nie ma się co na razie martwić. Kontroluj czy się nie powtarza, jak zrobi się czerwone to wtedy należy od razu do szpitala.WAZNE!!
no dobra kochane wiec teraz poprosze o kolo ratunkowe ((
jakas godzine temu poszlam do toalety i zobaczylam na papierku wydzieline galaretowata o zabarwienu rozowym :// ((
bylam w szpitalu i lekarz stwierdzil ze jego zdnaiem jest ok (zadnych badan) i nie ma sensu robic usg bo kilka dni temu bylam na badaniu i ciaza jest jeszcze maluska, ale ze on sadzi ze taka wydzielina moze sie zdarzyc, i nie jest niepokojaca. Czy mialyscie stycznosc z czyms takim? bo jak wpisuje w google to mi wychodzi tylko cos jak czop ciazowy no blaagamm!!