reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej dziewuszki :)
salomi no dokladnie jak juzmialas przykre przypadki to powinnas isc wczesniej na zwolnienei i wypoczywac a szczegolnie jakmasz dzwiganie w pracy i zimno bbrrr... ja ide na zwolnienie pod konic kwietnia tzn od maja juz nie bede pracowac poniewaz mam zespol antyfosfolipidowy a to sie wiaze z ciaza wysokiego ryzyka... wiec bede siedziec w domu i sie pewnie bac czy znow sie sscenariusz nie powtorzy ale dzidzia nie bede narazac n stres w pracy ktory mam i na dzwiganie bo tez nosze duzo rzeczy. :)
na stale pracy nie mam ale po ciazy chcialabym otworzyc wlasna firme :)

hej dziewuszki :)
salomi no dokladnie jak juzmialas przykre przypadki to powinnas isc wczesniej na zwolnienei i wypoczywac a szczegolnie jakmasz dzwiganie w pracy i zimno bbrrr... ja ide na zwolnienie pod konic kwietnia tzn od maja juz nie bede pracowac poniewaz mam zespol antyfosfolipidowy a to sie wiaze z ciaza wysokiego ryzyka... wiec bede siedziec w domu i sie pewnie bac czy znow sie sscenariusz nie powtorzy ale dzidzia nie bede narazac n stres w pracy ktory mam i na dzwiganie bo tez nosze duzo rzeczy. :)
na stale pracy nie mam ale po ciazy chcialabym otworzyc wlasna firme :)

O fajny pomysł-własna firma. A czym chciałabyś się zajmować?

Missiiss gdybym mogla siedzialabym w domu do gory nogami przez dziewiec miesiecy ;D zeby tylko bylo ok, Ty tez uwazaj na siebie z calych sil jest na te chorobe jakies lekarstwo? przeczytalam sucha regule na ten temat i o sposobach leczenia nic nie bylo, same objawy i ew przyczyny.

hmm, jaka firme jesli wolno zapytac? :)

tasiulka, salomi firme dla dzieci z wszystkimi rzeczami i moimi rekodzielami :)

a co do zespolunf to ja uz po @ zaczelam brac clexane na rozzedzenie krwi zeby lozysko sie dobrze przyczepilo. i jak czytalas to pisze ze to ciaza wysokiego ryzyka... :( boje sie jak nie wiem co bedzie ale tak pragne dzidzia... tylko jeszcze moj organizm sie broni przed przywiazaniem do dzidzia do ciazy ... biore clexane zastrzyki w brzuch i chyba acard bede brala no i szew w okolicach 20tc na szyjke..

reklama
Do góry