Martyna100
przyszła mamusia
sarka kciuki mocccno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&
Będzie dobrze:-)
Będzie dobrze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj u mnie same maślaczki i miodówki. Mam trzy grzybki których nie jestem pewna i muszę je sprawdzić w książce, jak będę miała jakieś wątpliwości to je po prostu wyrzucę.krolcia tylko ty uważaj z tymi grzybami....tyle się teraz osób potruło...mam nadzieje, że same prawdziwki zebrałas...
Mój m. też właśnie tak robił - nie zbierał grzybów z blaszkami.Przede wszystkim trzymam się zasady, że nie zbieram grzybów blaszkowych. A trujące z tych poduszkowych jak ja to mówię, to łatwo sprawdzić. Po dotknięciu spodu(tej poduchy) językiem szczypią w język i są cholernie gorzkie!!!!
No i nawet jeśli się zapodzieje jakiś, to można się nabawić tylko niezłej sraczki, bo one nie są śmiertelnie trujące jak np. blaszkowaty muchomor sromotnikowy.
Wiolcia, hehe to się tylko nazywa kawą - kiedyś to bym nazwała lurą przelewaną dwa razy zwykłą wodą, a tak na prawdę to rozpuszczalna z pół łyżeczki na duży kubek wody z mlekiem to po cała moja kawa - która miała postawić mnie na nogi, bo szczerze mówiąc przysypiałam za biurkiem, a mam trochę gorący czas w pracy bo trzeba trochę pozałatwiaćWrublik ja cie podziwiam, że ty kawe pijesz - ja nie moge nawet na nią patrzeć. A do kiedy planujesz pracować??