Hej :-)
Nie bylo mnie 2 dni i juz tak ciezko was nadrobic!
Znow biegalam i mialam malo czasu. Ale kupilam sobie fajne ponczo - bylo o 40 zl. tansze niz sweter, ktory sobie upatrzylam, wiec stwierdzilam ze gut. I choc tak naprawde tanie nie bylo :-) to jestem zadowolona ^^ H&M jednorozmiarowe, czarne (nie w dziale dla ciezarnych). No a jak kobieta cos sobie kupi, to od razu jej lepiej^^
No i kupilam sobie gacie z napisem "don't hate me cause im cute"
i drugie z napisem "being cute is not a crime"
Hehehe
Martyna moje sposoby na zgage to jedzenie duzej ilosci migdalow, czasem mleko. Oglonie zawsze mi tez troche przechodzi jak cos zjem. Ja juz nie patrze co omijac, by jej nie bylo - bo mam wrazenie ze wszystko ja wywoluje. A spanie w nocy przede wszystkim :/
sarka trzymam kciuki by skurcze odeszly jak najdalej i bys miala jasna sytuacje. No i za wizyte!!!
kategor przykro mi z powodu pracy. Ja bym poszukala czegos nowego chyba na twoim miejscu. Bedziesz miec niezle CV wiec nie bedzie chyba zle. Slow mi brak, a nie chce brzydko mowic, ale to smieszne co ci zaproponowali.
Tunia hehe choc jedna nie nazeka po glukozie ^^
Niezly prezent od chrzestnej - masakra. Co do klopotow z rodzicami...Widze ze Twoj C. ma dobrze poukladane w glowie
wiec nie masz sie o co martwic. Chyba ci juz po raz ktorys powiem, zebys sie nie denerwowala tesciami. Niech sobie gadaja. Dla ciebie sa przeciez wazne tylko decyzje C. i twoje. A jak im sie nie bedzie podobac co postanowicie to trudno. Wiec juz przestan sie martwic! :-)
Tutaj u mnie same maślaczki i miodówki. Mam trzy grzybki których nie jestem pewna i muszę je sprawdzić w książce, jak będę miała jakieś wątpliwości to je po prostu wyrzucę.
Uwielbiam zbierac grzyby. Teraz mam zebrane przez rodzicow i zasuszone. Ale wierze w nieomylnosc taty. Zreszta od malego sama zbieram i nigdy nie bylo zadnych problemow, czy watpliwosci :> A pojechalabym sobie i zebrala kurki - ale nie chce jakiegos kleszcza zlapac - wiec w tym roku sobie daruje :-)