Hej grudnióweczki kochane!!
Dużo uśmiechu i pozytywnej energii wysyłam na ten cały dzień!!
Klikam do was z łóżeczka, bez śniadania...ale Borys już tak fika w brzuchu a mi tak burczy, że lecę po jakiś jogurcik....ale tak byłam ciekawa co u WAS, że najpierw chciałam odpisać:-):-):-):-)
A co do wynajmu, to mam wielu znajomych, którzy chcą wynająć swoje mieszkania, ale szukających nie, więc nie pomogę niestety
Rozumiem, ja dałam ogłoszenia, oprócz tego 2 koleżanki mam w nieruchomościach to spróbują wynajać to moje mieszkanko..
Witam śniadankowo!
Pozytywy, pozytywy ślę potrzebującym
. Głowa do góry, wsio musi być dobrze!;-)
Hejo!! I o to chodzi...super krolcia...pozytywy, uśmiech i do razu lepiej:-):-):-)
Miłego dzionka i Tobie;-):-)
i ja sie witam przy sniadanku...
Mam nadzieję ze dzisiaj bedą Wam dobre tylko humory dopisywały-zwłaszcza tym które wczoraj miały stresowo...
Dzień dobry Yvona!! Ja też wszystkim grudnióweczkom humorku życzę i pozytywnego nastawienia, wszystko będzie ok!!
też się witam, idę zrobić kawulcię, siedzę sobie w pracy z dobrym humorkiem i nastawieniem że dziś będzie dobry dzień, tego i wam życzę
I kolejna optymistyczna grudnióweczka!!super!!
Do kiedy masz zamiar pracować?dbasz o siebie?nie przemeczasz sie?:-)
Opatrzności też trzeba pomóc.
Wybaczcie drobną złośliwość z rana, ale przyznam szczerze, że się trochę dziwnie poczułam jak to zdanie przeczytałam...
No nic - kończę śniadanie i jadę do pracy - pomagać Opatrzności w daniu mi nowego zlecenia i otworzeniu przewodu doktorskiego
Pogoda nędzna, ale może dzień będzie przyjemny mimo to. Choć dziś chyba wiele nie zrobię, bo się kiepsko czuję po intensywnym tygodniu i muszę chyba trochę przystopować na moment...
Hej ewa86, ja też uważam , że opatrzności trzeba pomóc, fakt iektórzy mają więcej inni mniej szczęcia, ale co sam zadziałasz to Twoje!prawda?:-)
Nie wiem własnie, o kogo chodziło z tą opatrznością....:-(
Powodzenia w pracy, miłego dnia...no i woooww za ten przewód doktorski..z jakiej specjalnosci?
Przystopuj kochana, a juz w weekend to wogóle relax relax relax....:-)
To i ja się witam, lekko zasmarkana i z bólem gardła.
Wczoraj byłam na pierwszym zebraniu w przedszkolu. Oczywiście pełno opłat do zapłacenia : ubezpieczenie, kredkowe, rytmika, ewentualnie jeszcze dodatkowe zajęcia, no i oczywiście czesne plus posiłki. Uroki przedszkola.
Idę się wygrzać.
Miłego dnia dziewczęta.
hello katarkowa Winko!! Biedactwo z tym przeziębieniem..kuruj się, wygrzewaj, dbaj o siebie...
No z tym przedszkolem to kopalnia bez dna..ehh wszystko jeszcze przede mną...
Wracaj do zdrówka, miłego dnia:-)
natka86 witaj i miłego czytania życzę:-)
Tunia85 gratuluję zaliczenia glukozy...bravo!!:-)
rozumiem Twoje rozżalenie tym co mówi rodzinka C., i że oni widzą to inaczej a Ty inaczej....Pamiętaj, że tak czy inaczej to będzie wasze życie, wasza rodzina....i nikt nie może się wtrącać. Ja też mam czasami sprzeczne zdanie z teściami, ale stram się być miła, wdzięczna za to jacy są, a i tak robię swoje, myślę swoje...
Teraz w ciąży siedzisz dużo w domku?nie pracujesz?
Ja nie pracuję, dużo czasu spędzam sama..i też mam różne nastroje...ale jestem pozytywna, na świat przyjdzie dzidziuś, my z M. się kochamy (chociaż czasami się spieramy) i będzie super, najważniejsi jesteście WY, dbajcie o związek o waszego dzidziulka...a reszta sama się ułoży, zobaczysz
Dzień dobry mimo ulewnego deszczu i niskich temperatur.
troszkę was nadrobiłam ale niestety nie za wiele
Co do Krakowa to ja dodam inna opinię bo szczerze go niecierpię, az mi się coś robi jak mam jechac do Krakowa za to uwielbiam Śląsk - Sosnowiec i Katowice
Taka inna ze mnie osoba
hej Wiolcia, ależ to nic złego , że ktoś lubi takie a nie inne miasto, a ktoś jeszcze inne....kwestia gustu i nie ma nic w tym dziwnego:-):-):-)
Miłego dzionka życzę