Nie wiem, do czego są Wasze dzieci przyzwyczajone, ale powiem Wam, że mi w ogóle nie brakuje jazdy przodem do rodzica. Na początku strasznie się tego bałam, tym bardziej, że dość szybko przeszliśmy na spacerówkę (dzięki temu, że jest rozkładana do poziomu). Ale szybko okazało się, że Puckowi rodzice na spacerze nie są potrzebni. Czasem sobie zerknie do tyłu, sprawdza, czy jestem, i dalej się rozgląda po świecie Ostatnio fascynują go psy
Ja to jestem fanką X-landera XA Jeśli będę brać parasolkę, to tylko X-lander X-Go albo XS - tym bardziej, że w razie czego nawet gondolę X-landera można w nie wpiąć.
Skończyłam prasować... Miałam jeszcze machnąć dwie recenzje i ułożyć modlitwę wiernych na ślub Szwagierki, ale chyba sobie odpuszczę. Za gorąco...
Ja to jestem fanką X-landera XA Jeśli będę brać parasolkę, to tylko X-lander X-Go albo XS - tym bardziej, że w razie czego nawet gondolę X-landera można w nie wpiąć.
Skończyłam prasować... Miałam jeszcze machnąć dwie recenzje i ułożyć modlitwę wiernych na ślub Szwagierki, ale chyba sobie odpuszczę. Za gorąco...