U
użytkowniczka r
Gość
Ewa superowe ciuszki,taki ślipok ze mnie ze dopiero teraz luknęłam na nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cristal, olcia - buziaki dla Waszych chorowitkow!
reczycia - z palca. a jak beda chcieli z zyly, to sie nie zgadzaj.
my dzis zaliczona wizyta u lekarza i dzialka u pani sasiadki
bylysmy o hematologa i ja juz wiecej tam nie pojde. lekarka sama nie wie skad te podwyzszone plytki i ciagle kaze nam robic jakies nowe badania :/ do tego stwierdzila, ze Alicja jest niedozywiona (waga 6750) i mamy sie polozyc na oddzial. powiedzialam, ze nie wybieram sie, a ona na to, zebym pozniej nie zalowala!!!! dziekuje za taka lekarke ...
smile a widziałaś te linki co wstawiłam? ten X-lander albo trójkołowy Graco Trek by Ci pasował z tego co piszesz, ja się zastanawiam nad tymi dwoma x-lander lub Loola i nie wiem co wybrać, w Looli to co mi nie pasuje to kółka, ja lubie pompowane, ale Loola jest śliczna...i weż tu cos wybierz:/
Szkoda tylko że w X-landerze jeżdzi się tylko przodem do kierunku jazdy, ja lubię widzieć małą ona tez tak woli, co prawda jeżdzimy też przodem, ale widzę że ona się denerwuje jak mnie nie widzi, w Looli była ta właśnie zaleta że w obie strony...Mamy we Wro autoryzowany sklep X-landera, więc musimy podjechac jeszcze sprawdzic jak sie składa, czy się zmiesi nam do auta...
A dlaczego nie z żyły? Ale i tak nie dałby sobie pobrać z żyły,za bardzo ruchliwy jest :-)
Kurcze, Gufi.A niby po co mialabys isc na oddzial???
A dlaczego nie z żyły? Ale i tak nie dałby sobie pobrać z żyły,za bardzo ruchliwy jest :-)
Takie pytanie. Czy wasze dzieci też są takie ruchliwe. Mój nie usiedzi 5 minut spokojnie. Cały czas coś musi wziąć do ręki, na coś wejść.. itp.. pampersa nie mogę mu założyć, bo się robi sztywny i odwraca na brzuch.