reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dziewczyny super że macie takie cudowne wieści:-) cóż może być teraz wspanialszego jak pomyślna wizyta u gina:tak:
czekamy na foteczki!!!
jeszcze czekamy dzis na wieści mamolki:tak:

ja to jestem już taka wytęskniona i też pełna obaw bo to będzie dopiero druga moja wizyta i też kupa mysli kłębi mi się w głowie, aaach niech już będzie ten poniedziałek....:blink:

ewwe a dlaczego nie wolno Ci witamin brać?

dziś też jeszcze nasza missiiss ma wizytę:)

:) wolno mi witaminy, jak nam wszystkim i biorę je co 3 dzień, tylko lekarz powiedział mi zeby odstawić bo pierwszy trymestr nie wymaga witamin, jedynie zebym brala kwas foliowy i omega 3.to biore sobie i kwas foliowy, i omege i witaminki co 3 dni, jak już kupiłam to wybiorę:)

Sarka weekend przed tobą, zleci migusiem i będzie już upragniony i wyczekiwany poniedziałek:)

ewwe acha:-D no już myslałam że są jakieś szczególne przeciwskazania co do brania witamin:-D a o tym tez wiem dlatego na razie nie biorę bo i nadmiar nie jest dobry wiadomo....a z tego co wiem to są też takie witaminki dla mam majace już w składnie omega3:tak:ale nie pamietam nazwy.
No oby week zleciał migusiem i oby mnie nie zalało:no:

dzieki dziewczyny mamnadzieje ze bedzie tak jak pisalyscie ide cos zjesc bo glodna sie robie moze kisiel cos ewwe powiedziala slowo kisiel i mi sie lampka juz zapalila hehe :) wiec ide po kisiel :)

hmmm smaki sobie robimy.... :-) ja wczoraj miałam ochote na spaghetti, ale robota z mielonym mięsem mnie zniechęciła :huh::no2:
teraz właśnie zjadłam rogalika z czekoladą i zapiłam sokiem z czarnej porzeczki, ale coś bym jeszcze przekąsiła :unsure:.....kisiel mówicie? lecę sprawdzić jaki i czy w ogóle ktoś kupił kisiel...

ja mam dziś rosołek, gotowałam wieczorem, miałam strasznąąą ochotę, kisielek nie powiem... tez bym zjadła, i rogalika też,kakao bym wypiła, kupę rzeczy:)chyba w końcu zaczynją mi się smaki i apetyt, bo do tej pory tego nie było:) .. albo po prostu zbliża się pora obiadu:)

hej dziewczynki, ja już po usg. WSZYSTKO W PORZĄDKU :) uuuuuuuf ..Więcej napiszę później bo mały mi już w wózku się wierci bo wychodzimy dalej na spacer!

jestem przeeeeszczęśliwa - tatuś też , a mały jęczał całe usg bo mu coś z mamusią pan doktor robił :/

Buzialki!!!!

reklama
Ewwe ja mam smaki na różne rzeczy, ale jak już mam to przed sobą to już nie chcę.... tak mam od miesiąca, ostatnie tygodnie są dla mnie męczarnią z panem sedesem, ciągle latam z siatami nawet na sam zapach - straszne! jak już coś zjem to mam takie wiatry :szok: (górne) że hej!
chciałabym żeby już ten trymestr sie skończył i te siaty też....mój M. sie strasznie martwi jak mnie widzi z niewyraźną miną lecącą do kibla, ale wspiera mnie, że już niedługo to się zmieni :-D

wiecie co, najbardzej zaczyna mnie drażnić teściowa, fajna i spoko babka, ale wyręcza mnie prawie we wszystkim, nalewa zupe na talerz, przy śniadaniu pyta się co ma zrobić na OBIAD a ja nawet nie mam smaków na śniadanie.....a tu mam już o obiedzie myśleć.....to jest strasznie denerwujące - nic tylko jedzenie! ja wiem, że ona się martwi i chce mi pomóc, ale bez przesady - nie teraz jak ja sama nie wiem na co mam ochote, ja mam 2 ręce i umiem sobie coś do jedzenia zrobić jak mi się zachce na już....

Do góry