reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mamolka, świetnie że wszystko ok, czekamy na szczegóły i zdjęcia.
ja mam dziś rosołek, gotowałam wieczorem, miałam strasznąąą ochotę, kisielek nie powiem... tez bym zjadła, i rogalika też,kakao bym wypiła, kupę rzeczy:)chyba w końcu zaczynją mi się smaki i apetyt, bo do tej pory tego nie było:) .. albo po prostu zbliża się pora obiadu:)
Ja też mam dziś rosołek, mąż zrobił:-) ale zauważyłam, że głównie mam ochotę na drożdżówki.
Ja z kolei nie chcę, żeby minął szybko weekend bo jutro po pracy jedziemy na weekend na kaszuby, bez córci, więc pełen relaksik na rybkach:-)

reklama
Pierwsze slysze zeby dziecko roslo od witamin ;) U nas lekarz na razie nie kazal brac. W poprzedniej ciazy tez nie bralismy od poczatku.
Gratuluje udanych USG

Wysprzatalem mieszkanko, teraz migusiem robic szybki obiad bo Beatka zaraz wraca. Potem jedziemy na jakies zakupy - musimy Zuzi kupic prezent od Babci - chyba bedzie jakis pociąg

Do uslyszenia

Dziewczyny - gartuluje udanych wizyty. I trzymamk kciuki za mississ :tak:

ja przed chwila wciagnelam snickersa :-)

ja dzis w pracy strasznie zarobiona jestem, ale przynajmniej czas mi szybko leci. ciesze sie, ze juz czwartek :-)

a ja mam USG genetyczne na 10.06 + wizyta. dostalam tez skierowanie na badanie krwi i moczu, ale bede dopero robic na pocztaku czerwca.

joamar ale Ci fajnie, wypoczywaj na tych Kaszubach, ja na weekend jadę do mamy:) niech się trochę poopiekuje swoją córeczką:)

Doraj ja też w zasadzie mam tak że mam ochotę na rzeczy których akurat nie mam w domu..Jak już kupię to wtedy mam ochotę na zupełnie inne rzeczy:)

mamolka bardzo bardzo się cieszę! :) mam nadzieję, że szybko wrócisz i dokładnie opiszesz co i jak :)
ja też słyszałam, że przez witaminy rodzą się większe dzieci i raczej to potwierdzone jest (biorąc pod uwagę koleżanki, które brały i nie brały). I dla mnie to całkiem zrozumiałe.
Co do smaków to zaczynają mi się w końcu zachcianki i apetyt nagle się podwoił! Tylko bólu głowy pozbyć się nie mogę ;/

super ze takie fajne wiesci ciekawe czy ja takie prayniose....
narazie mam wyniki i leukocyty mam 10,2 to chyba ciut za wysokie
ale co najgorrsze to mam chyba jakies zapalenie w pecherzu albo cewce bo mam leukocyty w moczu 10-20 :/ \

i juz mi sie calkiem humor zepsol

Missiiss to, że lekarz przyglądał się komorom mózgu to wcale nie znaczy że coś się tam dzieje. Zresztą na tym etapie ciąży co jesteś to co on mógł tam zobaczyć. Przestraszył cię i tyle. Ja miałam robione w pierwszej ciąży usg pod koniec 13 tyg i dopiero pierwszy raz lekarz tam zajrzał a mózg wyglądał jak motylek. Nie stresuj się tak tym kochana - pamiętaj, że stres udziela się dziecku !!!

wrzuciłam kilka info z usg na inny wątek :)

reklama
Antylopka no jak ty się w końcu tego chłopa doczekasz- to chyba na BB szybko nie zajrzysz- biedaczek :p

Joamar super że wizyta przeszła pomyśle i nooo duży ten bobasek, że hej :)

O jezu znowu zaczyna mnie mdlić..zresztą cały dzień tak jest.

Do góry