reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana super, że wam kropki zeszły :tak:
A za brak @ następnym razem &&&&

U mnie też jest zimno, zdecydowanie zimniej niż w zeszłym roku o tej porze. No ale trudno.

reklama
Kana, dobrze, ze już po wysypce. Nie wiedziałam, ze u Was takie plany ostatnio:-), życzę żeby nastepnej @ nie było

A u nas dzisiaj fajna pogoda sie zapowiada, od rana słoneczko.
Szukam jakiejś inspiracji do sypialni, bo przydałoby sie odświeżyc, cały dom już odmalowany, a tą sypialnie ciągle omijamy, bo problem z meblami, ale chyba trzeba się bedzie przemęczyc, porozkręcac i wyniesc. Teraz mam 3 ściany żółte, 1 niebieską, ale pora to zmienic. Macie jakieś fajne pomysły? Farba, tapeta, kamień?

Hejka:)

Dziekuje za kciukasy:)

Wiecie co z nami to jest tak ,ze sie nie zabezpieczamy wcale....i jakos tak "jak bedzie to bedzie" ale im bardziej mi sie spoznia @ tym bardziej sie ciesze ,ze tym razem sie udalo:) jakos bedziemy musieli dac po prostu rade i damy:) a jak bede planowala to zawsze jest cosik nie tak....

Blizniaczku my jestesmy zdecydowanie za farbami, np z dwoma pasami tapety lub fototapeta....mi sie marzy sypialnia w kolorze takiej delikatnie zgnitej zieleni i fototapeta z lasem lub buszem....byla kiedys taka fajna w IKEA....ale nie moge teraz jej znaleźć....

u nas dzisiaj piekne sloneczko...ale zimno....pozniej jedziemy na male zakupki z babcia Danusia:)
buziaczki kochane dla Was:*
Zapominajko jak sie czujesz????
Madziu malenstwo juz sie wierci????

Załączniki

• fototapety-fototapeta-natura-krajobraz-klej-1874268427.jpg
    fototapety-fototapeta-natura-krajobraz-klej-1874268427.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 29
  • sypialnia_z_fototapeta_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    sypialnia_z_fototapeta_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 28
Blizniaki ja nigdy nie byłam na kawce u was, więc nie wiem jak macie. Ale lubię takie loftowe wnętrza.

Kana ja się czuję różnie. Dzisiaj ani razu nie wymiotowałam :-D, ale nadal jestem senna i taka sflaczała.

Mam nadzieję, że małymi kroczkami będę wchodziła w ten przyjemniejszy ciążowy czas.

Dzięki Kanuś, fajne te fototapety, paski z tapety mieliśmy wczesniej w salonie, ale teraz po malowaniu szkoda mi było ścian i zrobiliśmy sobie takie ozdoby z tapety ale zawieszane, wiec jak nam sie znudzi ten wzór, to wymienimy tylko tapetę na tych stelażach i gotowe.
W takim razie trzymam kciuki za to żeby szybko udało sie zaskoczyc.

Zapominajko, a co to są te loftowe wnętrza?:zawstydzona/y: Może kiedys uda sie wypic razem jakąś kawkę, nie tylko w sieci.
Życzę tylko dni bez wymiotowania i dobrego samopoczucia, ja mimo, ze nie w ciąży to też ostatnio jakaś senna i zmęczona, chyba starosc pomału puka do drzwi.
Spadam robic farsz i zawijac krokiety na jutrzejszy obiad, dobrze ze chociaż naleśniki mój nasmażył, to o tyle lżej.

Miłego wieczorku mamuśki

Hej
Choroba nas dopadła ... Mati zasmarkany i mnie też cos łapie.

Dzisiaj w miarę było ciepło, ale wczoraj to myślałam, że zamarznę.
Ja już odpis KW odebrałam :-). Zapominajko, niestety nie mogłam elektronicznie tego załatwić, bo księga jeszcze była w wersji papierowej :-( i dlatego to tyle trwało.

Kana no super, że się staracie o dzidziusia :tak:

Madziu malenstwo juz sie wierci????

oj wierci....na razie delikatnie ale uczucie boskie....

foto-tapeta z tym mostem cudna...właśnie takiego czegoś poszukuje do naszej sypialni...jak już zamienimy się z Jula i maluchem na pokoje....

No zycze Ci tego Zapominajko z calego serduszka;*:*:* :-):tak::-)

i ja i ja....tez tak życze...

Agacia zdróweczka...kup nalewkę z bursztyna i nacieraj nóżki na noc Mateuszkowi...może pomoże...

Agaciu zdrowka lda Matiego i dla Ciebie.....i tak jak radzi Madzia...ta nalewka dziala cuda:)

Madziu no wierze ,ze cuuuudowne uczucie:) uwielbialam to w ciazy....jak sie "kokosilo" to malenstwo w brzuszku:)
no mi sie marzy ten most w sypialni tez...ale najpierw musze sobie sypialnie wykombinowac:p hahhaha

Blizniaczku
takie fototapety masz najróżniejsze....mi sie akurat podobaja takie z "natura" :)
powodzonka w "komponowaniu" sypialni:)

My juz po malych zakupkach.....bylismy w takim ogromnych sklepie " z rzeczami uzywanymi" ale rzeczami w sensie wszystkiego....zabawki, akcesoria kuchenne, elektroniczne,ubrania, ksiazki.....taki misz masz....
No i Mariczka wybrala sobie laleczke z takim rewelACYJNYM NOSIDELKIEM.... biega teraz z nia w ta i spowrotem:p a ja niedlugo bede musis jej zrobic w pokoju jakas dobudowke na zabawki:p
no i udalo mi sie znalezc dla niej takie fajowskie buciki....nowe z metka za 8$.... i jeszcze taka bawelniana sukienusie....za 3$... takze jestem zadowolona;)

ok spokojnej nocki kochane;*

reklama
Witam i ja;
u nas dziś kolejny słoneczny dzień. Iggy mniej kaszle, więc może wyciągnę go na spacerek.

Blizniaki lofty to takie wnętrza z cegłami np coś takiego
LoftBarcelona_00.jpg 00_Bruno_Erpicum_Dusseldorf_loft.jpg

Agacia bywa niestety. Teraz mam nadzieję budowa pójdzie już szybciej!

Madzienko a dziewczyny będą razem miały pokój?
Ja nie mam pomysłu jeszcze co i jak z dziecinnym pokoikiem

Do góry