reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry mamuski:)

Mam dzisiaj tak zly humor, ze normalnie jak mi sie ktos niepowolany napatoczy to udusze....:wściekła/y:
Kamilowi "szef" i firma nie wyplacili za 3 tyg pracy, bo..... nie maja pieniedzy....:szok::wściekła/y:
na dodatek w niedziele musimy zaplacic rent prawie 1000$ a w portfelu nie znajde nawet 1 $...nie wspomne o ogolnych zakupach, jedzeniu czy czymkolwiek..... nie wiem co zrobic....nie wiem co myslec....
dodatkowo niezle pokłóciłam sie z mezowym.....szkoda slow.... pieprz....pieniadze...

I gdzie ja tu mysle o bobasie.....to jest jakis zly sen chyba.....

Kana nawet nie wiem co powiedzieć. Przybiegłabym z obiadem gdybyś mieszkała bliżej...
Przykro mi, że znowu was takie problemy dopadły...

Dziewczyny mam prośbę. Moja koleżanka bierze udział w konkursie wnętrzarskim. Możecie kliknąć "Lubię to"
Facebook
Z góry dziękuję!

Zapominajko dziekuje;*

a odnosnie linku chcialabym bardzo pomoc, ale pojawia mi sie ,ze link chwilowo niedostepny....tylko ,ze nawet jak probowalam po jakims czasie to pokazalo to samo:(

Cześć :-)

Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie ;-), bo dłuuuuugo tu nie zaglądałam. Na swoje usprawiedliwienie napiszę tylko, że zaczeło się od tej naszej przeprowadzki, potem wyjechałam z chłopakami do rodziców na 1,5 miesiąca, a jak wróciłam, to tak jakoś głupio mi było zacząć pisać po tak długiej przerwie

Fantastyczne wieści na forum widzę!!! Madzienka, zapominajka-GRATULACJE. Strsznie się cieszę z tych nowych fasolek. Fajnie, że nam się forumowa rodzinka powiększa :-D

Ciężko mi będzie nadrobić te miesiące, ale mam nadzieję, że szybko się wdrożę :-)

Olek od wrześnie zaczął chodzić do przedszkola. Pierwsze trzy dni było super, ale czwartego dnia nadszedł kryzys i Oluś trochę płakał, jak go zaprowadzałam. Nie trwało to długo i teraz jest juz OK. Jest najmłodszy w grupie, w której są 24 sześciolatki, 2 pięciolatki i Olek, który nie ma jeszcze czterech. Na początku podobno był trochę nieśmiały i obserwował dzieci, ale od kilku dni wszystko się zmieniło. Pani przedszkolanka śmieję się, że okres adaptacji minął i Olek pokazuje co potrafi :szok: Podobno troche broi, ale robi to, żeby zaimponować starszym kolegom, którym bardzo podoba się jego zachowanie... Nie sądziłam, że w wieku 4 lat będę przeprowadzać takie rozmowy ze swoim dzieckiem :-D Chociaz mogłam się spodziewać, bo jego tatuś w jego wieku uciekł z przedszkola przez okno, a innym razem zrobili podkop z kolegami pod ogrodzeniem i wyszli :szok: Poza tym Olek w końcu zacząl mówić pełnymi zdaniami, chociaz nadal dużo mówi bardzo niezrozumiale.

Natomiast Maksio zadziwia mnie z każdym dniem... Jak skończył 1,5 roku sam zacząl wołać siku na nocnik, a wcale go nie uczyłam. Do tego zaczyna już budować pierwsze zdania, a nie które wyrazy mówi lepiej od Olka. I ma taki zasób słów jak Olek w wieku 3 lat. Z rozrabianiem niestety wdał się w brata :-D

Ja ostatnio znów zabrałam się za szukanie pracy. W listopadzie skończę trzydziechę, więc nadszedł czas przemyśleń i postanowień :-D Jednym z nich jest własnie znalezienie pracy, a drugie już realizuję-chodzę na Zumbę :-) Z tego, co pamiętam chyba Madzienka tez chodziła?

Wybaczcie tego długiego posta, ale trochę się nazbierało.

Edit: Ojej-kaja-Tobie też gratuluję!!! Wspaniałe wieści :)

reklama
Do góry