Agacia82
Mami :)
cześć
Czas mi tak szybko leci, że nawet nie wiem kiedy minął poniedziałek i wtorek a tu juz środa.
Jutro mam spotkanie w przedszkolu więc muszę wyjechać wcześniej z pracy.
Wczoraj śliczna pogoda a dzisiaj od rana deszcz i zimno, nawet zaspaliśmy do przedszkola . Mati z tego faktu nie był zawiedziony.
Madzienko ... szok to juz 18 tydzień ciązy
Zapominajko super, że jestes juz po wizycie i dzidziuś zdrowo rośnie.
Bliźniaki .... byliście w Poznaniu ??? I nie przyjechałaś do mnie ???
A ja nadal załatwiam strawy papierkowe związane z dobudową, dzisiaj dzwoniłam do sądu czy juz jest odpis z księgi wieczystej (dodam ze czekam już 3 tyg ) a pani do mnie, że ona nie wie, bo pani która się tym zajmuje się rozchorowała, a ona ma za dużo roboty, żeby szukać mój odpis ehhh
Mąż wczoraj w nocy wyjechał do Budapesztu więc tak sobie z Matim sami rządzimy
Kana, Ania ... biedulki oby szybko Wam zeszło to cholerstwo.
Czas mi tak szybko leci, że nawet nie wiem kiedy minął poniedziałek i wtorek a tu juz środa.
Jutro mam spotkanie w przedszkolu więc muszę wyjechać wcześniej z pracy.
Wczoraj śliczna pogoda a dzisiaj od rana deszcz i zimno, nawet zaspaliśmy do przedszkola . Mati z tego faktu nie był zawiedziony.
Madzienko ... szok to juz 18 tydzień ciązy
Zapominajko super, że jestes juz po wizycie i dzidziuś zdrowo rośnie.
Bliźniaki .... byliście w Poznaniu ??? I nie przyjechałaś do mnie ???
A ja nadal załatwiam strawy papierkowe związane z dobudową, dzisiaj dzwoniłam do sądu czy juz jest odpis z księgi wieczystej (dodam ze czekam już 3 tyg ) a pani do mnie, że ona nie wie, bo pani która się tym zajmuje się rozchorowała, a ona ma za dużo roboty, żeby szukać mój odpis ehhh
Mąż wczoraj w nocy wyjechał do Budapesztu więc tak sobie z Matim sami rządzimy
Kana, Ania ... biedulki oby szybko Wam zeszło to cholerstwo.