reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

posta mi zjadlo hahaha

nie zapominajko jeszcze nie

u nas bylo 20 stopni na plusie i sloneczko :p

Przepraszam ze tak malo sie odzywam ale teraz sama pracuje , moj M teraz robi przy komputerach , a Victorka no coz ... bedzie miec laparoskopie 2 pazdziernika na przepukline, teraz tylko biegamy od lekarza do lekarza, i jeszcze dzisiaj mowie pani w przedszkolu ze nie bedzie nas przez dwa tygodnie a ta pinda ze musimy zaplacic caly miesiac tak mnie wkur...... chyba sie kapla , kazalam jej porozmawiac z dyrektorka bo zglaszam im wczesniej , kurde nie zaplace im 340$ tylko dlatego ze one tak chca , jestem gotowa zmienic przedszkole!!! kur... jedne

reklama
Hej babeczki,
Zapominajko gratulki i zdrówka dla maleństwa, mamy już dwie brzuchatki razem z Madzią czy kogoś pominęłam?
Zdrówka dla chorowitków, u nas też przyplątuje się co jakiś czas katarek,ale radzimy sobie na tym etapie i jest ok

U mnie nic nowego, w pracy tylko co miesiąc zmiany - cały czas nam obniżają prowizje albo dokładają zadań abyśmy nie byli w stanie wypracować sobie premii-masakra jakaś, ludzie lawinowo się zwalniają,sama też chętnie bym to zrobiła,ale póki co nie mam nic nowego na oku:zawstydzona/y:
chodzę poddenerwowana i w ogóle nie mam cierpliwości do Bianci.. coraz częściej na nią krzyczę :-(
to chyba tyle.. nie obiecuję poprawy mojej frekwencji na bb ,bo mi coś to nie wychodzi,ale postaram się

buziaki

Witam jesiennie
W biurze mam tak zimno, ze masakra, łapy mi kostnieją, dobrze że chociaż w domku cieplutko, bo już sobie palimy na całego.

Kankiya, współczuje sytuacji w pracy, nie fajnie, ale niestety coraz więcej branż ma kłopoty.

Zapominajko, Tato na pewno Ci tą małą gafę wybaczy, zgoń na hormony.

reklama
Hejka kochane:)

My juz calkowicie odkropkowane:p
od rana jakos mam dobry nastroj.... mimo tego ,ze rozczarowalam sie przybylym @....:(
Mariczak tez jakos tryska energia...moze to zasluga tego sloneczka za oknem od rana zaglądającego nam do pokoju:)
Chociaz powiem Wam ,ze w tym roku jest tutaj wybitnie szybko zimno....w zeszlym roku na pod koniec października nie bylo jeszcze tak zimno jak teraz..... normalnie nagle z 30 stopni zrobilo sie 10 i juz tak zostalo..... :zawstydzona/y::sorry:nawet gesi wybitnie szybko kluczami uciekaja....wiec kto wie, moze w tym roku zima faktycznie da nam popalic....

A poza tym ciesze sie ,ze u Was wszystko ok:)

Kankiya
trzymaj sie dzielnie, a w miedzy czasie szukaj czegos lepszego...trzymam kciukasy ,zebys cosik fajnego znalazla:) :*:*
Zapominajko sklejony kalendarz to niezla wymowka:p hahahhaha agentko:*
Reniu wierze ,ze moglas sie wkurzyc.... jak widze ceny za przedszkola nawet tutaj to az mi wlosy staja deba....;/ zdrowka dla Victorki:* badzcie dzielne;*

Do góry