reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana super, że wam kropki zeszły :tak:
A za brak @ następnym razem &&&&

U mnie też jest zimno, zdecydowanie zimniej niż w zeszłym roku o tej porze. No ale trudno.

reklama
Kana, dobrze, ze już po wysypce. Nie wiedziałam, ze u Was takie plany ostatnio:-), życzę żeby nastepnej @ nie było

A u nas dzisiaj fajna pogoda sie zapowiada, od rana słoneczko.
Szukam jakiejś inspiracji do sypialni, bo przydałoby sie odświeżyc, cały dom już odmalowany, a tą sypialnie ciągle omijamy, bo problem z meblami, ale chyba trzeba się bedzie przemęczyc, porozkręcac i wyniesc. Teraz mam 3 ściany żółte, 1 niebieską, ale pora to zmienic. Macie jakieś fajne pomysły? Farba, tapeta, kamień?

Hejka:)

Dziekuje za kciukasy:)

Wiecie co z nami to jest tak ,ze sie nie zabezpieczamy wcale....i jakos tak "jak bedzie to bedzie" ale im bardziej mi sie spoznia @ tym bardziej sie ciesze ,ze tym razem sie udalo:) jakos bedziemy musieli dac po prostu rade i damy:) a jak bede planowala to zawsze jest cosik nie tak....

Blizniaczku my jestesmy zdecydowanie za farbami, np z dwoma pasami tapety lub fototapeta....mi sie marzy sypialnia w kolorze takiej delikatnie zgnitej zieleni i fototapeta z lasem lub buszem....byla kiedys taka fajna w IKEA....ale nie moge teraz jej znaleźć....

u nas dzisiaj piekne sloneczko...ale zimno....pozniej jedziemy na male zakupki z babcia Danusia:)
buziaczki kochane dla Was:*
Zapominajko jak sie czujesz????
Madziu malenstwo juz sie wierci????

Załączniki

• fototapety-fototapeta-natura-krajobraz-klej-1874268427.jpg
    fototapety-fototapeta-natura-krajobraz-klej-1874268427.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 28
  • sypialnia_z_fototapeta_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    sypialnia_z_fototapeta_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 27
Blizniaki ja nigdy nie byłam na kawce u was, więc nie wiem jak macie. Ale lubię takie loftowe wnętrza.

Kana ja się czuję różnie. Dzisiaj ani razu nie wymiotowałam :-D, ale nadal jestem senna i taka sflaczała.

Mam nadzieję, że małymi kroczkami będę wchodziła w ten przyjemniejszy ciążowy czas.

Dzięki Kanuś, fajne te fototapety, paski z tapety mieliśmy wczesniej w salonie, ale teraz po malowaniu szkoda mi było ścian i zrobiliśmy sobie takie ozdoby z tapety ale zawieszane, wiec jak nam sie znudzi ten wzór, to wymienimy tylko tapetę na tych stelażach i gotowe.
W takim razie trzymam kciuki za to żeby szybko udało sie zaskoczyc.

Zapominajko, a co to są te loftowe wnętrza?:zawstydzona/y: Może kiedys uda sie wypic razem jakąś kawkę, nie tylko w sieci.
Życzę tylko dni bez wymiotowania i dobrego samopoczucia, ja mimo, ze nie w ciąży to też ostatnio jakaś senna i zmęczona, chyba starosc pomału puka do drzwi.
Spadam robic farsz i zawijac krokiety na jutrzejszy obiad, dobrze ze chociaż naleśniki mój nasmażył, to o tyle lżej.

Miłego wieczorku mamuśki

Hej
Choroba nas dopadła ... Mati zasmarkany i mnie też cos łapie.

Dzisiaj w miarę było ciepło, ale wczoraj to myślałam, że zamarznę.
Ja już odpis KW odebrałam :-). Zapominajko, niestety nie mogłam elektronicznie tego załatwić, bo księga jeszcze była w wersji papierowej :-( i dlatego to tyle trwało.

Kana no super, że się staracie o dzidziusia :tak:

Madziu malenstwo juz sie wierci????

oj wierci....na razie delikatnie ale uczucie boskie....

foto-tapeta z tym mostem cudna...właśnie takiego czegoś poszukuje do naszej sypialni...jak już zamienimy się z Jula i maluchem na pokoje....

No zycze Ci tego Zapominajko z calego serduszka;*:*:* :-):tak::-)

i ja i ja....tez tak życze...

Agacia zdróweczka...kup nalewkę z bursztyna i nacieraj nóżki na noc Mateuszkowi...może pomoże...

Agaciu zdrowka lda Matiego i dla Ciebie.....i tak jak radzi Madzia...ta nalewka dziala cuda:)

Madziu no wierze ,ze cuuuudowne uczucie:) uwielbialam to w ciazy....jak sie "kokosilo" to malenstwo w brzuszku:)
no mi sie marzy ten most w sypialni tez...ale najpierw musze sobie sypialnie wykombinowac:p hahhaha

Blizniaczku
takie fototapety masz najróżniejsze....mi sie akurat podobaja takie z "natura" :)
powodzonka w "komponowaniu" sypialni:)

My juz po malych zakupkach.....bylismy w takim ogromnych sklepie " z rzeczami uzywanymi" ale rzeczami w sensie wszystkiego....zabawki, akcesoria kuchenne, elektroniczne,ubrania, ksiazki.....taki misz masz....
No i Mariczka wybrala sobie laleczke z takim rewelACYJNYM NOSIDELKIEM.... biega teraz z nia w ta i spowrotem:p a ja niedlugo bede musis jej zrobic w pokoju jakas dobudowke na zabawki:p
no i udalo mi sie znalezc dla niej takie fajowskie buciki....nowe z metka za 8$.... i jeszcze taka bawelniana sukienusie....za 3$... takze jestem zadowolona;)

ok spokojnej nocki kochane;*

reklama
Witam i ja;
u nas dziś kolejny słoneczny dzień. Iggy mniej kaszle, więc może wyciągnę go na spacerek.

Blizniaki lofty to takie wnętrza z cegłami np coś takiego
LoftBarcelona_00.jpg 00_Bruno_Erpicum_Dusseldorf_loft.jpg

Agacia bywa niestety. Teraz mam nadzieję budowa pójdzie już szybciej!

Madzienko a dziewczyny będą razem miały pokój?
Ja nie mam pomysłu jeszcze co i jak z dziecinnym pokoikiem

Do góry