reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczynki.
Właśnie wróciłam ze szkoły. Moje dziecko od dziś już oficjalnie ma wakacje. Niestety klasę zdziesiątkowała ospa i były tylko 3 dziewczynki.
Pod szkołą miałam trochę pietra bo mnóstwo samochodów i bałam się jak ja wycofam ale na szczęście się udało i żadnego nie zaczepiłam.

A dziś po południu zaczynam jazdy. Niestety z poprzednim instruktorem się pożegnałam bo zaczął sobie ze mną w kulki lecieć i bałam się że nigdy mi się nie uda skończyć tego kursu. Od dziś będę jeździć z samym właścicielem. Oczywiście proszę o trzymanie kciuków.

Ollcia fajnie że wakacje udane i zaglądaj częściej.
Myszqo trzymam kciuki żeby ból nie dokuczał zbytnio.

A wszystkim chorowitkom życzę zdrowia.

reklama
Zanplo no czasem nie mam innego wyjścia i muszę wziąć samochód.

Anoli dobrze że już po operacji oby teraz tata szybko doszedł do siebie.

Ja już w domu. Nikogo nie przejechałam ani za nic nie zaczepiłam. Instruktor był ze mnie całkiem zadowolony. W piątek kolejna jazda.

Hejka mamuski:)

Wczoraj tak zachwalalam pogode u nas,ze w nocy byla mega burza i do piatku ma padac deszcz....:( takze dzisiaj siedzimy w ponurym domku i czekamy na lepsza pogode...:sorry2:

Anoli dobrze,ze juz po i teraz oby bylo juz tylko lepiej:)
Kokusiu no to odwazna z Ciebie kobitka...i oby tak dalej:)
Myszqo mam nadzieje,ze szybko znajdzie sie dla Ciebie termin i nie bedziesz sie musiala meczyc z bolem...i atakami....trzymam kciukasy!!!!!!!!
Madziu i mamuski dziekuje za slowa otuchy!!!! kochane jestescie;*

ide po cos do schrupania....jakiegos gloda mam dzisiaj:p

Hej dziewczynki.

Ja od soboty siedzę sobie z chłopakami u rodziców :-)

Myszqo-ja niestety nie będę-bo G może przyjechać po mnie 2 lipca i 4 wracamy do domku :-( ale mam nadzieję, że ustalicie jakiś inny termin na spotkanku :-)

anoli-mam nadzieję, że będzie dobrze.

Madzienko-zagłosowane-Jula cudna :-)

Witam piatkowo....
Ja z Alexem dzisiaj w domu...a teraz własnie ma kare i siedzi w koncie...:)
Jejciu jak ja nie lubię jak on wraca od mojej mamy.Rozpieszczony jest jak nie wiem co..;/

A wy gdzie????????????????

I ja witam piątkowo;-)
Wczoraj byłam z Bianką na procesji, dostała koszyczek i kwiatuszki do sypania,ale nic nam z tego nie wyszło. Bianka wstała lewą nogą i w momencie gdy poszłam z nią do sypiących kwiatki dziewczynek wystraszyła się tłumu i z rykiem wróciłysmy w głąb procesji do mojej mamy. Dopiero pod koniec całego przedstawienia przed kościołem wyszła z wózka i zaczęłą sypać płatkami dookoła i zbierać je spowrotem:-D Dodam póżniej fotkę łobuza;-)Pozatym mam @ i nie chce mi się nigdzie tyłka ruszać:-(

Pyciolku babcie to potrafią rozpieszczać,ale od tego w końcu są, tylko my mamy pózniej przesrane:-D a jak Alex znosi karę, nie wychodzi Ci z kąta?
Vive odpoczniesz troszkę, bo dziadki zajmą się łobuzami;-)
Kokusiu nie pierwsza i nie ostatnia jezdzisz bez ...,a już niedługo i tak dostaniesz czarodziejski papier;-)
Kanuś pogody życzymy:tak:
Anoli zdrówka dla taty, pisz jak coś nowego się dowiesz

reklama
no to u nas jest tak...jak cos nabroi albo się na coś uprze czego mu nie wolno to jest ryk...jak u wszystkich pewnie :) hahhaha
... mówie mu że tak nie wolno bo blalalalala...a on dalej swoje...no to mu mówię że jak ma ochotę sobie popłakac to ma iść do sypialni....i on drze się i idzie ;) hahahh
i wyje tam...a jak skończy płakać to wychodzi spowrotem z uśmiechem już na twarzy :)

Do góry