Pyciolku z firmie informatycznej tak ogólnie w finansach, rozliczenia, faktury i takie tam :-) Od października tamtego roku.Zanplo jeśli można wiedzieć to gdzie Ty pracujesz??
z tego co pamietam to chyba niedługo....
Zapominajko, ale Ty ambitna jesteś ;-)
Myszko może jak masz skierowanie to jakoś szybko pojdzie, chyba nie beda czekac z taka wewnetrzna sprawa. Chociaż mnie juz nic w tej słuzbie zdrowia nie zdziwi.
Chciałam Maję zapisać do okulisty bo to oko dalej czerwone to terminy za miesiac i to nie kasa chorych tylko prywatnie. Na szczęście po wielu telefonach udalo się zapisac na poniedziałek. W dzisiejszych czasach nawet prywatnie nie da sie szybko wyleczyc.
A tak w ogóle to koncert był świetny, dali z siebie bardzo dużo, bylismy tak blisko sceny że widzieliśmy dokładnie twarze i wysiłek w śpiewaniu i graniu. Gorąco, śmierdząco, ale świetnie.
Warszawa mi się nie spodobała (oprócz Łazienek bo są piekne), chyba nie lubię takich tłumów, tylu samochodów, przeraża mnie to. I to pomieszanie stylów kamienice, a obok budynki ze szkła, wysokie, niskie. Ale jest rzecz na duży plus, nowe autobusy i tramwaje bo u nas to różnie z tym jest.
Ogladalismy wczoraj projekt domku ktory wybralismy na żywo, Państwo nam doradzili, powiedzieli co pozmieniać czego sie wystrzegac i jestem tak pozytywnie nastawiona teraz .