reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wróciłam

U mnie dobrze. Dostałam świadectwo, ale jestem zła na siebie bo mam na nim 4. Na stare lata się makabrycznym kujonem zrobiłam.
gratulacje
Witam poniedzialkowo
u nas zimno wietrznie i deszczowo:( buuuuuuuu siedzimy w domu:(
u nas tez deszczowo i sennie
dopiero co wstalam, a Karolinka jeszcze spi
ide po jakas kawe bo usne na klawiaturze

milego dnia

reklama
hejka zyjecie???? ja ledwo.... ten deszcz i ta pogoda mnie dobiła:(
kawe wypialm nic nie pomogla:( odgrzewam wczorajszy rosołek moze on mnie postawi na nogi..

Zapominjako ja tez gratuluje:)

ps wiecie ze ja o grzybowie nigdy nie slyszalam ..ups ...ale dzieki wam juz jestem douczona haha:)

Tygrysku u nas w końcu nie padało i jakoś zniosłam ten dzień a jak Twoje samopoczucie wieczorem? mam nadzieję,że lepsze
Madzieńko to bierz się kochana do roboty,bo póżniej wyjdziesz z wprawy;-)tzn. chodzi mi o wychowywanie a nie robienie:-D

Hej!

My juz wrócilismy z urlopu. Było cudnie. Masaż czekoladowy - bajka :-) Plus do tego prawie 4 godziny w parku tropicana - czyli jacuzzi, sauny, grota solna, grota śnieżna i basen na zewnątrz pogdrzewany do 30stopni - pływasz i widzisz przepiękne góry. Odpoczęłam sobie w luksusach :-D
A z mniej ciekawych rzeczy-czeka mnie operacja pęcherzyka żółciowego. Dziś byłam na usg i mam skierowanie do szpitala. Właśnie próbuję się dodzwonić do najlbliższej placówki. Zobaczymy jakie są terminy - bo jak mam czekać z pół roku to pójdę prywatnie. Przez ostatni tydzien miałam takie ataki ze się po parę godzin zwijałam z bólu.

Zapominajko - ja miałam na studiach pisanie kreatywne - więc mogę pomóc w wymyślaniu nazwy dla firmy. :-)

reklama
Do góry