reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

U nas tez piekne słoneczko, nawet pranie mi wyschło na dworze.

Tygrysku zazdroszczę wypadu do kina.

Renia życzę szybkiego pozbycia się choroby.

aaaaa Tygrys jakie szpilkeczki myszki ? Ja nic nie widzę.

reklama
Dzieki dziewczyny za gratulacje

U nas wszystko wporzadku, tylko hania zrobiła sie nam nieznosna. Po prostu jej nie poznaje. Za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage i przechodzi samą siebie. Maz jest w domu i tesciowa tez jeszcze jest u nas i nie dajemy jej rady.
Mam nadzieje ze za kilka dni sie oswoi z nowa sytuacja i wszystko wróci do normy.
Ściskam Was mocno...
Zajrze niedługo jak mi czas pozwoli

Kana lotu nie masz sie co bac,fajne przezycie.

Anoli kochana super,ze masz wsparcie....mysle,ze Hanulka jak się przyzwyczai i oswoi, tak jak piszesz z nowa sytuacja to bedzie dobrze:)
zdrówka dla Was no i czekamy na kolejne nowości:) i zdjateczka słoneczka,a nawet dwóch:)

Mamuśki wyobraźcie sobie,ze u mnie na termometrze jest 8 stopni....szok....WIOSNA WIOSNA WIOSNA:)

nawet JAK BYŁYŚMY Z mARI NA POPOLUDNIOWYM SPACERKU TO DAŁO SIĘ ODCZUC RÓŻNICE....rano wiał wiatr taki zimny,a popoluniu cieplutenki,az miło sie spacerowało:)
oby było juz tylko cieplej:)

usciski i spokojnej nocki:)

Pierwsza????

Dzien dobry:)
co jest laseczki???? gdzie sie wszystkie podziałyscie z rana:) już spacerki?:p

my po sniadanku, teraz czas na sprzatkanko, a potem hustaweczki:)

ściskamy i zapraszam chętnych na zieloną herbatkę;)

hej kobitki:)
madziu slyszałąm o tych 20 stopniach dlatego chcemy wyjechac na kilka dni na wies aby sie nie kisic w mieście w te upały hahha:)

jakos sil mi brak dzis ..nie moglam sie rozbudzic rano ...teraz jakas ospala chodze ech....

reklama
hej hej !!!!!
oj już nie mogę doczekać się tych 20 stopni:-):-) chociaż za oknem i tak jest ładnie....:-)
a u nas dzisiaj szał Alexowy od rana bo nakleiliśmy mu wielką naklejkę zygzaka w pokoiku na ścianie i lata podniecony na maxa:-D:-D:-D:-D:-D
tak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba :-D:-D:-D
pozatym zaraz wychodzimy z domku bo musimy iść do urzedu miasta i do przedszkola złożyć kartę:tak:.
jeszcze kawki dzisiaj nie piłam :szok::-D

Do góry