reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj Zapominajko głowka do góry,,,,,
A nie ma u Was wiecej przedszkoli???
A jakies punkty przedszkolne...wiem ,ze sa droższe,ale zawsze to jakies zaplecze....

przytulam:*:*:* nie smuc sie:*

reklama
Kochane u nas SŁONECZKO......rozsyłam wszystkim zachmurzonym ciepłe promyczki:))))

U nas juz jeden spacerek zaliczony....po drzemce następny....potem odwiedzinki na cmentarzu u Babci mojej....

i rozmowa z bacią Niusią- jak mówi Mari.....
oj ściskam niedzielnie;)

Dla fanów ciuszków z H&M dzisiaj promocja na hasło:-D:-D:-DMy skorzystaliśmy naprawdę działa:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:a jakie miny mieli ludzie w kolejce jak usłyszeli nasze hasło:-p

WEEKEND Z HASŁEM W H&M!

Termin
19 marca o 09:00 - 20 marca o 20:00
Weekend z hasłem w H&M!

Masz już plany na weekend? Jeszcze nie? To wpadnij do H&M i upoluj coś nowego na wiosnę! Na zachętę mamy dla Ciebie propozycję…

Kup dowolną bluzkę, koszulę lub top, podaj przy kasie hasło, a dostaniesz 50% rabatu na wybrane spodnie!

Hasło na ten weekend to: Żyrafy wchodzą do szafy.

Nie zapomnij o uśmiechu!
Miłego weekendowego buszowania!

Twój H&M!

Super.... jak cosik takiego bedzie za tydz to moze ja tez skorzystam:)))
Jedziemy na przed wyjazdowe zakupki....:)
chcemy kupic Mari jakies spodenki dresowe....a dla mnie jakies bluzeczki, koszulki cos takiego....

Madziu a to tylko na ciuszki dla dorosłych????
ciesze sie,ze cos "upolowałaś" :)

Mężowy leci do Stanów w maju i ja już mu szykuje listę zakupów :-)

A my dzis bylismy całą rodzinką na dużym basenie i jestem w szoku jak Janek świetnie sobie radzi z pływaniem, normalnie zapitala rękoma i nogami i płynie. Co prawda po 30 cm ale zawsze ;-)Ćwiczenie czyni mistrza :-D

Kupiliśmy Jaśkowi do pokoju lampkę -zółwia z projektorem gwiazd. We wtorek pewnie dojdzie, to opowiem czy fajne :-)
Bo chyba jeszcze nie pisałam że mój dorosły syn od dwóch tygodni śpi w swoim nowym "dorosłym" łóżku. Co wieczór jest pół godziny ganiania bo wstaje, podchodzi do drzwi, woła mnie a jak słyszy że idę to krzyczy:ucikam i zwiewa spowrotem na łóżko i udaje że śpi :-D

reklama
Do góry