reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszko dawaj zdjecie łoża Janowego:)

a my po superasnym weekendzie:) przyjechali dziadki wiec moglismy spedzic czas z mezem saaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) a filipek zabawial dziadkow hhaha
bylismy w sobote w kinie na inwazji :bitwie o los angeles a w niedziele wybralismy sie na sale samobójców !!!! kochani polecam kazdemu ten drugi film!! daje do myslenie i naprawde takiego filmu dawno w polskim kinie nie widziałam ..do tego czaderska muzyka ...poprostu musiscie go zobaczyc.

a dzis szara rzeczywistosc...poniedzialek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a myszka bardzofajne buty!!!!! kocham szpileczki koturny hahah ja tez sobie kupilam ale na plaskim tym razem bo nie mialm w czym z filipem na spacery wychodzic hahha
ogladalam prognozy pogody kochane i wiosna idzie!!! super podobno w nastepnym tygodniu moze byc nawet 20 stopni!!!!! wiec myslimy sobie ze chyba w przyszłym tygodniu wybierzemy sie na kilka dni z filipkiem sami do moejej mamci:)ach juz sie ciesze:)

Witamy kochane:)

Myszqo wspaniale,że Jasiek tak super daje rade na basenie:) mały sportowiec Wam rośnie;) no i ja równeiż poproszę zdjąteczka łoża z księciuniem:)

NY to moje marzenie.....zawsze marzyłam o wyjeździe tam, a nawet nie tylko.....ale na marzeniach się skończyło:) Krew mnie zalewa jak sobie pomyśle,ze będę tak blisko i nic:(

U nas słoneczko.....słoneczko i ciepełko:)
Jeszcze troszkę i uciekamy na spacerek:)

a poza tą przecudowną aurą od rana sprzeczam się ze swoim mężowym......kiedyś go uduszę i na tym sie skończy:p
A Tygrysku super weeekendzik....my w przyszły wybieramy się do kina...

Witam wiosennie.
U nas piękne słoneczko, aż się nie chce w domku siedzieć.

Kana wszystko przed Tobą, może będzie jeszcze nie jedna okazja.

O takie ło :-)
To jest w sumie rozkładany fotel, taki z ikei - raz rozłożyłam na próbę i tak został, Jasiek już nie chciał wrócić do małego łóżeczka. W małym póki co śpią misie, ale pewnie lada dzien je rozłożymy.:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 40
  • 1.jpg
    1.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 40
ło jej Myszko ja tec chce ten kocyk ze zlomkiem!!!gdzies go upolowała !!! boski@!!!

ps jan na swym lozu wyglada dostojnie :)

reklama
Myszko łóżeczko superaśne:tak:

My dzisiaj w domku bo dostałam wczoraj wieczorem zapalenie pęcherza:-(, nie cierpioe tej choroby:no:, i jeszcze ta jesienna pogoda dzisiaj, rano śnieg teraz deszcz a w piątek mieliśmy 20 stopni oszaleć można:wściekła/y:.

Do góry