reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja juz pilam ale zaraz wychodzimy do malej hani i wypije drugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
widac ze mamy wiosne......;-);-);-);-);-)
wszystkie matki wariatki na spacerki śmigają....:-D

Olciaa miałaś się odezwać jak tam Twoja dietka :cool:
Chyba walnę sobie foszka :eek::-D

Hey

M. 2 tyg. temu stracił pracę z powodu " cięć budżetowych".

Teraz obydwoje nie mamy pracy.

Na szczęście pomaga nam rodzina.

M. szuka pracy w Warszawie ale to potrwa trochę.

Na mnie praca może już czeka.

Ehhh taki nasz los.

Co chwilę " coś".

Ale damy radę bo musimy.:-(

Witam z kawką;

my wczoraj ponad 6 godzin na dworze spędziliśmy, ja padłam a młody dalej szalał. Ja się dziś ledwo ruszam, a on skacze i biega... Czuje się staro ;/

Marzycielko najważniejsze, że macie siebie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam za was mocno kciuki.

Witamy :)

u nas dzisiaj cudownie;) i słoneczko i mniejszy wiaterek wiec będziemy biegały i szalały na dwórku;)

Marzycielko najwazniejsze ,ze jestecie razem, wspieracie sie i kochacie....reszta w koncu sama się poukłada:)trzymam kciuki:*

ściskam mamuski ...jemy sniadanko, ubieram mała i uciekamy na dwórek:)

Witajcie laseczki. Ostatnio ciężko mi się wyrobić z czasem i nie mam jak tu zaglądać.
U nas sporo się dzieje. Tydzień temu dowiedziałam się że Natka od września będzie mogła iść do przedszkola pod warunkiem że je wspólnie z władzą stworzymy. Chętnych na przedszkole jest bardzo duże, projekt na fundusze unijne napisany i jesteśmy dobrej myśli.
A ja się ostro zabrałam za naukę jazdy żeby na wrzesień mieć już prawko w kieszeni.

Kasiu trzymam kciuki żeby w końcu i do Was uśmiechnęło się słońce i wszystkie Wasze problemy odeszły w niepamięć.

Mam nadzieję że u reszty laseczek wszystko w porządku bo mam takie zaległości w czytaniu że tego nie dam rady ogarnąć.

Miłego dzionka.

Już wiem czego zapomniałam...Anoli ogromniaste gratulacje. Mała jest śliczna.

Ostatnia edycja:
witam witam:)
a co tutaj taka cisza?????!! szok!!
mamuśki no nie bądźcie takie!!
u nas pogoda sie popsula sloneczko za chmurami buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiatr taki nieprzyjemny wiec siedzimy sobie w domku:)

a ja zachorowałam na trampki :)
na sliczne błękitne trampeczki ........musze je miec hahhah

hop hop jest tutaj ktos!!!!??????
kana????
agacia???
zapominajka???
pyciol???
o agatkas to juz nie wspomne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????//
marzycielka????
myszka??????
madzienka????
kajka?????
kokusia?????
mamusia??????
blizniaki?????
o kims jeszcze zapomnialam??jak tak to meldowac sie!!!!!!!!!!!! NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
ide po kawkę inkę jak wróce to ma tutaj ktos byc bo jak nie to..........................................................:)

reklama
Do góry