reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agaciu Myszka zamieściła na facebooku.....zdjateczko
Agacia82
Mami :)
Agaciu Myszka zamieściła na facebooku.....zdjateczko
Aaaaaaa ... dziękuję
Dzieki dziewczyny za gratulacje
U nas wszystko wporzadku, tylko hania zrobiła sie nam nieznosna. Po prostu jej nie poznaje. Za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage i przechodzi samą siebie. Maz jest w domu i tesciowa tez jeszcze jest u nas i nie dajemy jej rady.
Mam nadzieje ze za kilka dni sie oswoi z nowa sytuacja i wszystko wróci do normy.
Ściskam Was mocno...
Zajrze niedługo jak mi czas pozwoli
Kana lotu nie masz sie co bac,fajne przezycie.
U nas wszystko wporzadku, tylko hania zrobiła sie nam nieznosna. Po prostu jej nie poznaje. Za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage i przechodzi samą siebie. Maz jest w domu i tesciowa tez jeszcze jest u nas i nie dajemy jej rady.
Mam nadzieje ze za kilka dni sie oswoi z nowa sytuacja i wszystko wróci do normy.
Ściskam Was mocno...
Zajrze niedługo jak mi czas pozwoli
Kana lotu nie masz sie co bac,fajne przezycie.
kana161
Anoli kochana super,ze masz wsparcie....mysle,ze Hanulka jak się przyzwyczai i oswoi, tak jak piszesz z nowa sytuacja to bedzie dobrze
zdrówka dla Was no i czekamy na kolejne nowości i zdjateczka słoneczka,a nawet dwóch
Mamuśki wyobraźcie sobie,ze u mnie na termometrze jest 8 stopni....szok....WIOSNA WIOSNA WIOSNA
nawet JAK BYŁYŚMY Z mARI NA POPOLUDNIOWYM SPACERKU TO DAŁO SIĘ ODCZUC RÓŻNICE....rano wiał wiatr taki zimny,a popoluniu cieplutenki,az miło sie spacerowało
oby było juz tylko cieplej
usciski i spokojnej nocki
zdrówka dla Was no i czekamy na kolejne nowości i zdjateczka słoneczka,a nawet dwóch
Mamuśki wyobraźcie sobie,ze u mnie na termometrze jest 8 stopni....szok....WIOSNA WIOSNA WIOSNA
nawet JAK BYŁYŚMY Z mARI NA POPOLUDNIOWYM SPACERKU TO DAŁO SIĘ ODCZUC RÓŻNICE....rano wiał wiatr taki zimny,a popoluniu cieplutenki,az miło sie spacerowało
oby było juz tylko cieplej
usciski i spokojnej nocki
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U nas wiosna dzisiaj na całego była. Oby tylko się utrzymała.
Anoli będzie dobrze. Hania zazdrosna i tyle :-)
Anoli będzie dobrze. Hania zazdrosna i tyle :-)
kana161
Pierwsza????
Dzien dobry
co jest laseczki???? gdzie sie wszystkie podziałyscie z rana już spacerki?
my po sniadanku, teraz czas na sprzatkanko, a potem hustaweczki
ściskamy i zapraszam chętnych na zieloną herbatkę
Dzien dobry
co jest laseczki???? gdzie sie wszystkie podziałyscie z rana już spacerki?
my po sniadanku, teraz czas na sprzatkanko, a potem hustaweczki
ściskamy i zapraszam chętnych na zieloną herbatkę
Witajcie...u nas dzisiaj słoneczko więc niedługo na spacerek wybieramy się..
Widziałyście to...na początek kwietnia zapowiadają 20 stopni....
Na początku kwietnia nawet 20 stopni - Wiadomości - Wiadomosci.onet.pl
Ciekawe czy sprawdzi się
Miłego dzionka
Widziałyście to...na początek kwietnia zapowiadają 20 stopni....
Na początku kwietnia nawet 20 stopni - Wiadomości - Wiadomosci.onet.pl
Ciekawe czy sprawdzi się
Miłego dzionka
tygrysek82
Fanka BB :)
hej kobitki
madziu slyszałąm o tych 20 stopniach dlatego chcemy wyjechac na kilka dni na wies aby sie nie kisic w mieście w te upały hahha
jakos sil mi brak dzis ..nie moglam sie rozbudzic rano ...teraz jakas ospala chodze ech....
madziu slyszałąm o tych 20 stopniach dlatego chcemy wyjechac na kilka dni na wies aby sie nie kisic w mieście w te upały hahha
jakos sil mi brak dzis ..nie moglam sie rozbudzic rano ...teraz jakas ospala chodze ech....
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
hej hej !!!!!
oj już nie mogę doczekać się tych 20 stopni:-):-) chociaż za oknem i tak jest ładnie....:-)
a u nas dzisiaj szał Alexowy od rana bo nakleiliśmy mu wielką naklejkę zygzaka w pokoiku na ścianie i lata podniecony na maxa
tak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba
pozatym zaraz wychodzimy z domku bo musimy iść do urzedu miasta i do przedszkola złożyć kartę.
jeszcze kawki dzisiaj nie piłam
oj już nie mogę doczekać się tych 20 stopni:-):-) chociaż za oknem i tak jest ładnie....:-)
a u nas dzisiaj szał Alexowy od rana bo nakleiliśmy mu wielką naklejkę zygzaka w pokoiku na ścianie i lata podniecony na maxa
tak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba
pozatym zaraz wychodzimy z domku bo musimy iść do urzedu miasta i do przedszkola złożyć kartę.
jeszcze kawki dzisiaj nie piłam