reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

trzeciaaa ...
kana ja wstalam dzis o 6:10 MASAKRA!! nie funkcjonuje.....buuuuuuuuuuuuu
u nas znow szaro buro mokro ......niby 7 stopni ale nawet nosa za drzwi nie chce mi sie wystawiac..
jeszcze czeka mnie dzien przy garach buuu....
zapominajko i jak tam u ciebie nadal podtrzymujesz decyzje o zostaniu z igorkiem i odprawieniu tesciowej???

reklama
trzeciaaa ...
u nas znow szaro buro mokro ......niby 7 stopni ale nawet nosa za drzwi nie chce mi sie wystawiac..
zapominajko i jak tam u ciebie nadal podtrzymujesz decyzje o zostaniu z igorkiem i odprawieniu tesciowej???

u nas chociaz słonko swieci:)

Słuchajcie zaraz mi głowa peklnie......gościu nad nami wierci juz 4 czy 5 dzien....ale dzisiaj przechodzi samego siebie...:szok:
NAWET OBRAZ MI SIE JUZ RUSZA JAK PATRZE PRZED SIEBIE.....:(((

Hej dziewczynki!
ogromnie dziękuję za gratulacje bardzo się cieszę na ten staż, mam nadzieję że zatrudnią mnie później ponieważ w mojej specjalizacji mam niewielkie szanse znalezienia pracy gdzieś indziej ze względu na to że są tylko 3 placówki w poznaniu które potrzebują ludzi z taką specjalizacją.

Gabi też uwielbia te piosenki i też czesto je śpiewa, teściowa też nauczyła ją jednej piosenki o małej Marysi w której się pokazuje rączkami i bardzo jej się podoba

A co do remontów to sąsiedzi za ścianą też się remontują od ok 2 tygodni i o 7 rano już mamy pobudkę bo albo wiertarka albo młotek- masakra mogli by zaczynać troszkę później.

Witajcie...a ja która jestem???

My niedawno wróciłyśmy z sali zabaw i moje dziecko zjadło kilka łyżek zupy już w łóżku i padło...teraz pora brać się za obiad...

U nas na przemian słońce i chmurki ale jest ciepło tak wiosennie...

dlaczego Wy tak rano wstajecie.....???;-)

HAHAHAH Madziu u nas tak sie po prostu budzi Mari i my wtedy tez....bo jak ona nie spi to my juz tez...a jak jest inaczej to tylko nad głową obudz sie, obudz sie wstawaj mamusiu....:p i oczy mi otwiera cwaniara mała itp...także na wesoło o poranku:)

Tygrysku wyobraź sobie,ze to wierci I SĄSIAD NADE MNA I jakas grupa panów na klatce, montują jakieś przewody internetowe,a biorąc pod uwagę,ze tutaj jest 10 pieter to najbliższe dni przyszłego tyg również będziemy mieli z tym "dźwiekiem" jak to mówi Mari:((((

My ju po obiadku i zaraz sie bedziemy szykowały na urodzinki do mojego tatusia:)

Tygrysku jeszcze powodzonka na imprezce...mimo wszystko miłej zabawy:)

hej

Ooooo pierwsza !!!!

Piekna pogoda u nas, zaras się szykujemy do teściowej na obiadek a wczesniej jakies zakupki.
Ogladałyście wczoraj "Zmierzch" ? Świetny film, choć troszkę inaczej niż w książce. Wspaniała miłość ...

Wczoraj dopiero zapowiadali reportaz o Szymonku na następny tydzień. Myslałam, że miał być 9.03.

Mati mi się obudził dzisiaj o 6:00 ehh

Życzę słonecznego dnia !

witajcie
druga??
u nas tez sloneczko, ja juz od 7.30 nie spie, jakos nie moglam spac, a moje cudenko jeszcze spi:-)
zapraszam na kawke
milego dnia

reklama
oj tygrysku, ja przesuwam meble mieszkaniu raz w tygodniu, bodajze cos musze przesunac bo zwariuje:-)maz przychodzi do domu i juz nawet nie reaguje, bo wie ze mam bzika na tym punkcie
ja mam to samo, jeszcze przenosze kwiaty z miejsca na miejsce i rozne inne rzeczy:-D
trzeciaaa ...

ja wstalam dzis o 6.... ten maly kat mnie wykonczy:-D
Witajcie...a ja która jestem???

My niedawno wróciłyśmy z sali zabaw i moje dziecko zjadło kilka łyżek zupy już w łóżku i padło...teraz pora brać się za obiad...

U nas na przemian słońce i chmurki ale jest ciepło tak wiosennie...

dlaczego Wy tak rano wstajecie.....???;-)
dowcipnisia;-)

Witamy sie sobotnio, piekna pogoda, wiosna nadchodzi , Marian sie wypial i poszedl spac..
Marzycielko, ogladalam tego 9go uwage, ale bylo zupelnie o czyms innym...
Czy wiadomo cos w sprawie Szymonka? Jakies newsy?

Do góry