reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

agatko i kanus musze koniecznie mojemu urwisowi kupic te teczuszki bo z waszego opisu wynika ze sa bardzo fajne!!
a my lubimy sie bawic w wycinanki tzn ja wycinam rozne fragmenty z papieru kolorowego a filipek je nakleja na kartce w odpowiednich wskazanych przez mamusie miejscach:) hahha w ten sposob powstaje domek albo misio:) albo rysuje flamastrem jakis przedmiot i wyklejamy go fragmentami klorowego papieru malo kosztowne a fajna zabawa:)

i ta ksiazeczke tez mamy co po niej sie pisze flamastrami a potem sciera sciereczka fajna sprawa i ma tez naklejki ktorre mozna przyklejac i odklejac:)
wkleje foteczki naszych wycinanek:)

Załączniki

• P1080957.jpg
    P1080957.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 34
  • P1080959.jpg
    P1080959.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 33
  • P1080958.jpg
    P1080958.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Tygrysku...... rewelacja!!!!

I naprawde jak lubicie takie zabawy to ta teczka jest dla Was jak znalazł:))))
tak są niektóre fajowskie szablony do wylepiania plasteliną, włąśnie do przyklejania kawałkami kolorowego papieru.....
Nie wiem jak to wygląda w 2 latków;) u nas nie było juz dla 2 latka wiec teściowa kupiła dla 3 latków;)

A prace piękne!!!!!!!!!!! rośnie nam Tygryskowy zdolniacha no przedszkolak jak nic!!!!!!!!!!!
i ciesze sie,ze uimprezka udana, super! My tez juz dzisiaj w adidaskach,ale jeszcze zimowej kurteczce,bo troszke wiaterek wieje...ale poza tym:
CUD, MIÓD I MALINA:)))) hustaweczki zaliczone, pączuszki na drzewach juz są...bajka!

Tygrysku super, że imprezka udana.

Kaja w piątek była dopiero zapowiedx tego reportażu o Szymonku... ma byc w tym tygodniu ale nie mówili dokładnie którego dnia.

Noooo te książeczki są super ... zawsze w empiku cos tam Matinkowi kupię - teraz kupuję dla dwulatka, są różne książeczki z naklejankami, zgadywankami, takie logiczne dla maluchów.

Ja idę sobie zrobić kawkę, a Mati z tatusiem idą na spacerek ... cos słyszę, że Mati rozpoczął swoją ulubiona zabawę : Uciekanie przed ubieraniem ! Idę interweniować.

Witajcie niedzielnie...

Ja coś dzisiaj chrypię:-:)-:)-(mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie...:sorry::sorry::sorry:

A u nas piękna pogoda tak cieplutko i słonecznie...

Czytam o tych książeczkach i chyba zaraz wyskoczę do biedronki po taka teczkę...widziałam je może jeszcze dzisiaj będą

Agacia siostra ma ślub pod koniec sierpnia, suknia już wybrana...zaliczka zapłacona wiec moze spokojnie spac:-D:-D:-D

Tygrysku super że imprezka udała się...a prace piękne, zdolnego masz synia...

Gdzie kupiłyście te książeczki z możliwością zmywania????

Hej :-)

Widzę, że "książeczkowy szał" w pełni :-D My też kupiliśmy dla dwulatka, ale tam są tylko cztery ksiązeczki z różnymi zadaniami i naklejkami.

My tez dzisiaj zaliczyliśmy spacerek. Było tak ciepło, że sobie chodziłam bez kurtki :-) Normalnie wiosna...

A o Szymonku był reportaż któregoś dnia, ale nie pamiętam, czy wczoraj czy przedwczoraj. Straszne to wszystko....

Witamy się i my sobotnio:)

Dzisiaj przyszły nam elektronicznie bilety....i mam pytanie do tych mamusiek zorientowanych...mam to po prostu z e-maila wydrukować tak i tyle???

Wydrukuj je sobie. Ode mnie ostatnio wołali :-)

Witam!
Kana jak już odpakujecie ten zestaw 3 latka to daj znać może też zakupimy jak będzie interesujący,

Właśnie miałam wam pisać że Gabrysia ostatnio dostała taką fajną kolorowankę w której jak już pokoloruje obrazki to później wilgotną szmatką przecierasz i można od nowa kolorować, super rzecz.

Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z mamą i Gabi babski wypad do miasta i zakupiłam dla Gabrysi super słodkie spodnie i bluzeczkę w h&m, a w ogóle powaliła mnie tam jedna kurteczka szara "skórzana" ale szkoda mi tyle kasy na nią wydać.
Byliśmy z malutką ostatnio u kontroli u neurologa i dostaliśmy skierowanie na eeg, mam takiego stresora jak nigdy, więc 28 marca trzymajcie kciuki za Gabrysię żeby wszystko wyszło dobrze.

Dobranoc :*

Wszystko będzie dobrze. A nerwy nic tu nie pomogą. Będę trzymała kciuki!!!

Kaja reportaż o Szymonie był, chyba w czwartek na tvn. Jak wejdziesz na ich stronę, to może coś znajdziesz. Ogólnie to tylko pokazali opieszałość policji, sądów i opieki... Doskonały przykład tego co robią różne instytucje... Tutaj by się to szwedzkie czepialstwo przydało...

Kaja reportaż o Szymonie był, chyba w czwartek na tvn. Jak wejdziesz na ich stronę, to może coś znajdziesz. Ogólnie to tylko pokazali opieszałość policji, sądów i opieki... Doskonały przykład tego co robią różne instytucje... Tutaj by się to szwedzkie czepialstwo przydało...

Taaak ? A ja widziałam chyba w piatek zapowiedź tego reportażu :zawstydzona/y:... chyba cos przegapilam.

Witamy kochane poniedziałkowo:)

Obudziłam sie z strasznym bólem gardła.....zreszta bolało mnie juz wczoraj,ale to co jest dzis:(
Mari 7:20 i mamus obudz sie, juz wstałam:)

Kochana moja.....a poza tym u nas troszkę szarawo,ale cieplutko:)

Buziaczki z rana:)

reklama
Do góry