reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
obiadek juz sie robi.....i tak mnie jakos ostatnio na zmiany w mieszkaniu naszlo .....cos bym zmienila tylko nie wiem co :zawstydzona/y: chociaz moze i bym wiedziala tylko to wieksze pokłady finansowe by sie przydały hahah wiec narazie musze sie zadowolic jakimis drobnostkami:):-p:zawstydzona/y:

Tygrysku u nas te piosenki też na topie:-)

U nas dalej sypie śnieg:wściekła/y:na szczęscie szybko rozpuszcza się...

przed nami dzisiaj jeszcze zajęcia w przedszkolu...ale z domu wychodzić nie chce się:zawstydzona/y:

dzień dobry my po obiedzie :)
troszkę ogarnełam w domu bo jeszcze trochę i by nas nie było widać spod tego całego bałaganu a nie cierpie miec tak brudno w chałupie
a teraz bezkarnie objadam się batonem :D
spacer chyba soie darujemy dzisiaj choc juz mi małego,ze tak gnijemy często w domu
aby do wiosny

Oj kochane......Marika te pisenki spiewa juz chyba z drugi miesiac:p hahahahha od czasu jak zaczeły leciec na mini mini:)
przymierzalismy sie do kupienia płytki w Empiku,ale reszta piosenek nie bardzo podoba sie Mari wiec poki co odłożylismy....
I stąd u nas zawsze rano Mari krzyczy: obudz się, szybko wstawaj:p hahahhaa

I te z kindera tez Tygrysku.....tylko Mari wolała te wczesniejsze z serii piesów Kinder-a....to tez spiewa, teraz juz rzadko leca na mini mini i puszczamy na youtube....ale te z ludziami tez jej podchodza:)

No a ja wcinam chipsy .......niestety....a Mari jeszcze spi, pozniej obiadek i spacerek do Cioci Kasi i Pawełka,bo Mari juz stęskniona:)

buziaczkujemy:)

obiadek juz sie robi.....i tak mnie jakos ostatnio na zmiany w mieszkaniu naszlo .....cos bym zmienila tylko nie wiem co :zawstydzona/y: chociaz moze i bym wiedziala tylko to wieksze pokłady finansowe by sie przydały hahah wiec narazie musze sie zadowolic jakimis drobnostkami:):-p:zawstydzona/y:

dzień dobry my po obiedzie :)
troszkę ogarnełam w domu bo jeszcze trochę i by nas nie było widać spod tego całego bałaganu a nie cierpie miec tak brudno w chałupie
a teraz bezkarnie objadam się batonem :D
spacer chyba soie darujemy dzisiaj choc juz mi małego,ze tak gnijemy często w domu
aby do wiosny

oj tygrysku, ja przesuwam meble mieszkaniu raz w tygodniu, bodajze cos musze przesunac bo zwariuje:-)maz przychodzi do domu i juz nawet nie reaguje, bo wie ze mam bzika na tym punkcie

oj tygrysku, ja przesuwam meble mieszkaniu raz w tygodniu, bodajze cos musze przesunac bo zwariuje:-)maz przychodzi do domu i juz nawet nie reaguje, bo wie ze mam bzika na tym punkcie
hahhaha:) czasem trzeba cos sobie zmienic zeby nudno nie bylo:)
Kana a my nie znamy tych wczesniejszych kindera:(

ech jutro przyjezdzaja do nas znajomo meza jeszcze z dawnych czasow..nie chce mi sie nic szykowac....nie znam ich ...oni sie znaja nie lubie takich spotkan gdzie ja nikogo nie znam;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale musze sie chyba uzbroic w usmiech nr 5 i cos tam przyszykowac:(

reklama
Dzien dobry :)

Druga a zapoiwadoło się na pierwszą:p hahah Moje dziecko stanęło nade mną o 6:30...:szok: nie bardzo wiedziałam o co kaman:p
Ale na szczęscie jak powiedziałam jej ,ze baja jeszcze nawet nie leci i Babcia nie poszła do pracy,ze jest bardzo bardzo wczesnie to pokreciłą sie troszke u nas w łożku i poszła spowrotem do swojego i zasnęła....obudziłysmy sie po 8 :)

W ogóle moje dziecko zawsze wieczorkiem pyta się mnie czy ona sie obudzi???? :baffled: mwie,ze oczywiscie, ze tak, rano przyjdzie do nas do łóżeczka,bedziemy ogladały bajeczki...

A tak poza tym u nas mamy przelotny deszczy i słoneczko na zmane....ciesze sie,bo po takiej pogodzie zaze zaczyna sie robic zielono:)))))
A JAK U WAS???

Do góry