reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

trzeciaaa ...
kana ja wstalam dzis o 6:10 MASAKRA!! nie funkcjonuje.....buuuuuuuuuuuuu
u nas znow szaro buro mokro ......niby 7 stopni ale nawet nosa za drzwi nie chce mi sie wystawiac..
jeszcze czeka mnie dzien przy garach buuu....
zapominajko i jak tam u ciebie nadal podtrzymujesz decyzje o zostaniu z igorkiem i odprawieniu tesciowej???

reklama
trzeciaaa ...
u nas znow szaro buro mokro ......niby 7 stopni ale nawet nosa za drzwi nie chce mi sie wystawiac..
zapominajko i jak tam u ciebie nadal podtrzymujesz decyzje o zostaniu z igorkiem i odprawieniu tesciowej???

u nas chociaz słonko swieci:)

Słuchajcie zaraz mi głowa peklnie......gościu nad nami wierci juz 4 czy 5 dzien....ale dzisiaj przechodzi samego siebie...:szok:
NAWET OBRAZ MI SIE JUZ RUSZA JAK PATRZE PRZED SIEBIE.....:(((

Hej dziewczynki!
ogromnie dziękuję za gratulacje bardzo się cieszę na ten staż, mam nadzieję że zatrudnią mnie później ponieważ w mojej specjalizacji mam niewielkie szanse znalezienia pracy gdzieś indziej ze względu na to że są tylko 3 placówki w poznaniu które potrzebują ludzi z taką specjalizacją.

Gabi też uwielbia te piosenki i też czesto je śpiewa, teściowa też nauczyła ją jednej piosenki o małej Marysi w której się pokazuje rączkami i bardzo jej się podoba

A co do remontów to sąsiedzi za ścianą też się remontują od ok 2 tygodni i o 7 rano już mamy pobudkę bo albo wiertarka albo młotek- masakra mogli by zaczynać troszkę później.

Witajcie...a ja która jestem???

My niedawno wróciłyśmy z sali zabaw i moje dziecko zjadło kilka łyżek zupy już w łóżku i padło...teraz pora brać się za obiad...

U nas na przemian słońce i chmurki ale jest ciepło tak wiosennie...

dlaczego Wy tak rano wstajecie.....???;-)

HAHAHAH Madziu u nas tak sie po prostu budzi Mari i my wtedy tez....bo jak ona nie spi to my juz tez...a jak jest inaczej to tylko nad głową obudz sie, obudz sie wstawaj mamusiu....:p i oczy mi otwiera cwaniara mała itp...także na wesoło o poranku:)

Tygrysku wyobraź sobie,ze to wierci I SĄSIAD NADE MNA I jakas grupa panów na klatce, montują jakieś przewody internetowe,a biorąc pod uwagę,ze tutaj jest 10 pieter to najbliższe dni przyszłego tyg również będziemy mieli z tym "dźwiekiem" jak to mówi Mari:((((

My ju po obiadku i zaraz sie bedziemy szykowały na urodzinki do mojego tatusia:)

Tygrysku jeszcze powodzonka na imprezce...mimo wszystko miłej zabawy:)

hej

Ooooo pierwsza !!!!

Piekna pogoda u nas, zaras się szykujemy do teściowej na obiadek a wczesniej jakies zakupki.
Ogladałyście wczoraj "Zmierzch" ? Świetny film, choć troszkę inaczej niż w książce. Wspaniała miłość ...

Wczoraj dopiero zapowiadali reportaz o Szymonku na następny tydzień. Myslałam, że miał być 9.03.

Mati mi się obudził dzisiaj o 6:00 ehh

Życzę słonecznego dnia !

witajcie
druga??
u nas tez sloneczko, ja juz od 7.30 nie spie, jakos nie moglam spac, a moje cudenko jeszcze spi:-)
zapraszam na kawke
milego dnia

reklama
oj tygrysku, ja przesuwam meble mieszkaniu raz w tygodniu, bodajze cos musze przesunac bo zwariuje:-)maz przychodzi do domu i juz nawet nie reaguje, bo wie ze mam bzika na tym punkcie
ja mam to samo, jeszcze przenosze kwiaty z miejsca na miejsce i rozne inne rzeczy:-D
trzeciaaa ...

ja wstalam dzis o 6.... ten maly kat mnie wykonczy:-D
Witajcie...a ja która jestem???

My niedawno wróciłyśmy z sali zabaw i moje dziecko zjadło kilka łyżek zupy już w łóżku i padło...teraz pora brać się za obiad...

U nas na przemian słońce i chmurki ale jest ciepło tak wiosennie...

dlaczego Wy tak rano wstajecie.....???;-)
dowcipnisia;-)

Witamy sie sobotnio, piekna pogoda, wiosna nadchodzi , Marian sie wypial i poszedl spac..
Marzycielko, ogladalam tego 9go uwage, ale bylo zupelnie o czyms innym...
Czy wiadomo cos w sprawie Szymonka? Jakies newsy?

Do góry