reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy się i my sobotnio:)

Dzisiaj przyszły nam elektronicznie bilety....i mam pytanie do tych mamusiek zorientowanych...mam to po prostu z e-maila wydrukować tak i tyle???

Poza tym dzisiaj moje dziecko nadrabiało zaległości,bo obudzila sie dopiero po mnie okolo 8:30....mężowy w pracy na nadgodzinkach,a my juz po spacerku, zakupkach i rysunkowych szaleństwach....wczoraj babcia kupilam Mari w Biedronce taką teczke 3 latka.....jeszcze nie otwierałysmy,bo pewnie jak sie MARI DORWIE TO KONIEC:p HAHAH

Popoludniu tesciówka ze szwagierką zabierają mała do Mc i na dłuższy spacerek, wiec będziemy mieli troszkę czasu dla siebie:)

Pozdrawiamy i życzymy słoneczka ,słoneczka i ciepełka;)))))

reklama
ja kiedys zawsze drukowalam...
ale teraz jak lecialysmy to nie chcieli tego, tzn od razu powiedzieli , ze tego nie chca i zeby dac tylko paszporty...
ale to Kanus pewnie zalezy od linii lotniczych, wydrukuj tego maila na wszelki wypadek:tak:

hej....

my właśnie wróciłyśmy z salonów sukien ślubnych...moja siostra szuka tej wymarzonej.....;-)

a na dworze cudnie

Kana daje się tylko paszport, ale na wszelki wypadek mozesz to sobie wydrukowac...

DZIEKUJE KOCHANE:*

wiecie co ja zbzikuje zanim polecimy:p hahahhaha dzisiaj mi sie snilo w nocy,ze startowalismy.....i skumajcie,ze czułam ucisk w uszkach, to jak wbija mnie w fotel.....jaki czad w ogole....nie wiem skąd niby moj mózg to wie:p hahahaha

Witam!
Kana jak już odpakujecie ten zestaw 3 latka to daj znać może też zakupimy jak będzie interesujący,

Właśnie miałam wam pisać że Gabrysia ostatnio dostała taką fajną kolorowankę w której jak już pokoloruje obrazki to później wilgotną szmatką przecierasz i można od nowa kolorować, super rzecz.

Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z mamą i Gabi babski wypad do miasta i zakupiłam dla Gabrysi super słodkie spodnie i bluzeczkę w h&m, a w ogóle powaliła mnie tam jedna kurteczka szara "skórzana" ale szkoda mi tyle kasy na nią wydać.
Byliśmy z malutką ostatnio u kontroli u neurologa i dostaliśmy skierowanie na eeg, mam takiego stresora jak nigdy, więc 28 marca trzymajcie kciuki za Gabrysię żeby wszystko wyszło dobrze.

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Witam!
Kana jak już odpakujecie ten zestaw 3 latka to daj znać może też zakupimy jak będzie interesujący,

Właśnie miałam wam pisać że Gabrysia ostatnio dostała taką fajną kolorowankę w której jak już pokoloruje obrazki to później wilgotną szmatką przecierasz i można od nowa kolorować, super rzecz.

Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z mamą i Gabi babski wypad do miasta i zakupiłam dla Gabrysi super słodkie spodnie i bluzeczkę w h&m, a w ogóle powaliła mnie tam jedna kurteczka szara "skórzana" ale szkoda mi tyle kasy na nią wydać.
Byliśmy z malutką ostatnio u kontroli u neurologa i dostaliśmy skierowanie na eeg, mam takiego stresora jak nigdy, więc 28 marca trzymajcie kciuki za Gabrysię żeby wszystko wyszło dobrze.

Dobranoc :*

Darina po pierwsze kciukasy już zaciśnięte!!!! wszystko będzie dobrze nie martw sie!!!!!
Po drugie wczoraj odpakowalismy ta teczuszkę jest naprawde fajna:)
w środku są 4 książeczki: wiosna, lato, jesien i zima.... dodatkowo są tekturowe karteczki z różnymi rzeczami do zrobienia w danym okresie, np. sa pisanki i niczego nie trzeba wycinac, tylko się tak łatwo: odrywa:) jest taki domek, mikołaj świąteczny:)
I jest książeczka czytaneczka, z zadaniami i tam są tez naklejki...trzeba w odpowiednie miejsce wklejać obrazki,ale dla pomocy obok naklejek jest napisana strona:)

W takiej książeczce wiosna, są kolorowanki ,takie proste zadania do wykonania dla dzieci i tez na końcu jest kilka naklejek to przyklejenia:)

Mari bardzo przypadła do gustu:) Mi zreszta tez:)

Kochane u nas cieplutko, słonecznie, pieknie!!!!!!!!!!! za godzine uciekamy na spacerek i moze huśtawkę?:) Mariczka ostatnio ciągle się pyta czy idziemy robic babu babu i na ustawke:)

Witajcie

Przesliczna pogoda u nas.

Mati dostał tą teczkę dla dwulatka, super sprawa ... takie fajnie zadania do wykonania. Są 4 skiążeczki z obrazkami: w domu, na wakajchach, zwięrzęta , pory roku. W ogole w empiku jest pełno tego typu książeczek dla dwulatka, trzylatka, czterolatka itd.

Madzienko kiedy ma siostra ślub ?

tygrysku jak imprezka ?

reklama
czesc dziewczynki u nas bosko!!! sloneczko swieci!!14 stopni!!! wyciagnelismy z szafy kurtki wiosenne bo w tych zimowych nie szlo juz wytrzymac hahha buty tez juz zmienione hahha spacerek zaliczony na rowerku no oczywiscie hustawki musowo hhahaha sanki poszly do piwnicy:)

dziewczynki impreza superancka:) przyjechalo jednak tez kilka osob ktore znałam wiec bylo bardzo wesolo haha Filip grzecznie spal a rano mial mnustwo wojkow i ciotke do zabawy hahha oczywiscie mimo poznego polozenia sie spac imprezowiczow Filip nie byl litosciwy i wszystkich obudzil o 7 hahah

teraz me dziecko usypia a my zabieramy sie za lody i dextera:)
milej niedzieli kochane:)

Do góry