reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tak Madziu......pierwswze jakiekolwiek święta od ponad 3 lat spędzone z mamą:)

I do tego mama moja razem z Henrykiem maja urodzinki 13 maja wiec na nich tez będziemy:)

Strasznie sie ciesze i wiem,ze panikuje z tym lotem,ale jestem przerazona nie ma co ukrywac:) hahahha
6:40 mamy wylot z Gdanska, w Wawie bedziemy okolo 7:30 i potem czekamy do 12:20 na wylot do toronto...i tam bedziemy o 22:30 naszego czasu...

reklama
Cześć Kobietki!
Wpadłam się pochwalić że byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i dostałam się na staż, szkoda tylko że to nie jest normalne zatrudnienie ale lepsze to niż nic zawsze jakaś kasa wpadanie no i zdobędę doświadczenie w swoim zawodzie.
Poza tym 19 marca mam pierwszy zjazd na studiach i już nie mogę się doczekać.

Marzycielka trzymam kciuki za znalezienie pracy.

Darina gratuluję stażu !!!
Kana tak cichutko Ci zazdroszcze takiego rodzinnego wyjazdu i nie przejmuj się tym lotem.
Marzycielko, mam nadzieję, że szybko staniecie na nogi, najważniejsze, że macie dobre podejście i pomoc rodziny.
Ja się jeszcze nie rozgladałam za butami na wiosne, ale muszę kupić dodatkowo jakieś do sukienki na wesele więc czeka mnie zakup dwóch par. Obawiam się, że te z jesieni już będą za małe.
Tygrysku to się wzięłaś za porządki, ja już z tymi oknami poczekam do świąt bo przy tej mojej ulicy to za kilka dni będą wyglądały tak samo jak przed myciem :-D
Miłego i słonecznego dnia :-)

WITAM PORANNIE- SŁONECZNIE:)

Właśnie siedzę w kuchni z kubkiem kawy, słoneczko świeci w okienko.....zyc nie umierać:)
Także zapraszam na troszkę relaksu:)

U nas dobrze, śniły mi się lakiery do paznokci właśnie znalazłam swój przepiękny odcień, gdy usłyszałam < mamuś wstałam, obudź sie....:p>
minusy nowego łóżeczka:p hahahha

Darina super wieści GRATULACJE!!!!!

czesc dziewczynki:)
kana zazdroszcze sloneczka mnie dzis obudzilo pochmurne niebo i deszcz buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a mnie kiedys moje dziecko obudzilo gdzy zaczelam we snie romansowac z jakims przystojnym brunetem hahhah

Mamuśki nie ma co ukrywac:)

WIOSNA IDZIE IDZIE DO NAS:)

Gdzie_taka_wiosna_3211986.jpg

reklama
Zapominajko gonię gonie.....bo ja już mam dosyć tego białęgo na dworze

Darina gratulacje stażu...a może cię zostawią:tak:

U nas teraz hitem jest piosenka Szybko.....Jula śpiewa ją cały dzień a rano wola mamo obudź mnie...ja mam wtedy śpiewać:
szybko szybko pora wstawać...szybko szybko stygnie kawa:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;Pq776s4RJBA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pq776s4RJBA[/video]

Do góry