reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tak Madziu......pierwswze jakiekolwiek święta od ponad 3 lat spędzone z mamą:)

I do tego mama moja razem z Henrykiem maja urodzinki 13 maja wiec na nich tez będziemy:)

Strasznie sie ciesze i wiem,ze panikuje z tym lotem,ale jestem przerazona nie ma co ukrywac:) hahahha
6:40 mamy wylot z Gdanska, w Wawie bedziemy okolo 7:30 i potem czekamy do 12:20 na wylot do toronto...i tam bedziemy o 22:30 naszego czasu...

reklama
Cześć Kobietki!
Wpadłam się pochwalić że byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i dostałam się na staż, szkoda tylko że to nie jest normalne zatrudnienie ale lepsze to niż nic zawsze jakaś kasa wpadanie no i zdobędę doświadczenie w swoim zawodzie.
Poza tym 19 marca mam pierwszy zjazd na studiach i już nie mogę się doczekać.

Marzycielka trzymam kciuki za znalezienie pracy.

Darina gratuluję stażu !!!
Kana tak cichutko Ci zazdroszcze takiego rodzinnego wyjazdu i nie przejmuj się tym lotem.
Marzycielko, mam nadzieję, że szybko staniecie na nogi, najważniejsze, że macie dobre podejście i pomoc rodziny.
Ja się jeszcze nie rozgladałam za butami na wiosne, ale muszę kupić dodatkowo jakieś do sukienki na wesele więc czeka mnie zakup dwóch par. Obawiam się, że te z jesieni już będą za małe.
Tygrysku to się wzięłaś za porządki, ja już z tymi oknami poczekam do świąt bo przy tej mojej ulicy to za kilka dni będą wyglądały tak samo jak przed myciem :-D
Miłego i słonecznego dnia :-)

WITAM PORANNIE- SŁONECZNIE:)

Właśnie siedzę w kuchni z kubkiem kawy, słoneczko świeci w okienko.....zyc nie umierać:)
Także zapraszam na troszkę relaksu:)

U nas dobrze, śniły mi się lakiery do paznokci właśnie znalazłam swój przepiękny odcień, gdy usłyszałam < mamuś wstałam, obudź sie....:p>
minusy nowego łóżeczka:p hahahha

Darina super wieści GRATULACJE!!!!!

czesc dziewczynki:)
kana zazdroszcze sloneczka mnie dzis obudzilo pochmurne niebo i deszcz buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a mnie kiedys moje dziecko obudzilo gdzy zaczelam we snie romansowac z jakims przystojnym brunetem hahhah

Mamuśki nie ma co ukrywac:)

WIOSNA IDZIE IDZIE DO NAS:)

Gdzie_taka_wiosna_3211986.jpg

reklama
Zapominajko gonię gonie.....bo ja już mam dosyć tego białęgo na dworze

Darina gratulacje stażu...a może cię zostawią:tak:

U nas teraz hitem jest piosenka Szybko.....Jula śpiewa ją cały dzień a rano wola mamo obudź mnie...ja mam wtedy śpiewać:
szybko szybko pora wstawać...szybko szybko stygnie kawa:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;Pq776s4RJBA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pq776s4RJBA[/video]

Do góry