reklama
Agacia82
Mami :)
Witam serdecznie, mam mam na imię Magda i urodziłam moje Cudo w grudniu 2008 :-)
Witamy, witamy :-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kajaczku spoko...ja tam na miejscu sikałam prawie.... robol mój kochanyNo i pieknie!! Buziole dla Was:*
pierwszy raz taka historie slysze..Kanus, nie obraz sie ale sie usmialam...
babeczka fajna sympatyczna do tego zna moja mame jak sie okazało powiedziała nam ,ze jak faktycznie nic nie pomoze to taka adnotacje dołączy,ze z powodu wykonywanej pracy fizycznej itp nie ma mozlliwosci pobrania lini.... szał ciał
Kajaczku spoko...ja tam na miejscu sikałam prawie.... robol mój kochany
babeczka fajna sympatyczna do tego zna moja mame jak sie okazało powiedziała nam ,ze jak faktycznie nic nie pomoze to taka adnotacje dołączy,ze z powodu wykonywanej pracy fizycznej itp nie ma mozlliwosci pobrania lini.... szał ciał
Kaja, Kana w Polsce to już normalka....Kamil to młody chłopak i jego skóra regeneruje się ale mega problemy są ze starszymi panami którzy pracują fizycznie rekami...
zwariowalamKajaczku spoko...ja tam na miejscu sikałam prawie.... robol mój kochany
mama.zuzi
Początkująca w BB
witamy, napisz coś więcej o sobie i małej!!!!
Ja mama 30+++ siedzę sobie na wychowawczym z moja córcią Zuzią na którą czekałam ponad 10 lat , urodziła się 17.12.2008 w dniu urodzin mojej mamy ( która niestety nie doczekała się wnuczki ).
Obecnie jestem na etapie starania się o przedszkole ( niestety szanse mamy marniutkie ), więc każde kciuki sie przydadzą
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję częściej tu gościć
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madziu Gratuluję przedszkolaka.
Ja wyniki naboru poznam za miesiąc pewnie...
Mama.zuzi a skąd jesteś?
Widzę, że też ci robal po sygnaturce łazi
Ja wyniki naboru poznam za miesiąc pewnie...
Mama.zuzi a skąd jesteś?
Widzę, że też ci robal po sygnaturce łazi
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
znow zapowiada sie ładny dzionek ach ta wiosna hahha
jemy sniadanko ..pijemy kawke tzn ja pije kawkei jakos tak mi milej ze dzis piatek i weekend
kajka jak tam Twoj nos i glowa????
ja wrocilam do zywych hahaha
znow zapowiada sie ładny dzionek ach ta wiosna hahha
jemy sniadanko ..pijemy kawke tzn ja pije kawkei jakos tak mi milej ze dzis piatek i weekend
kajka jak tam Twoj nos i glowa????
ja wrocilam do zywych hahaha