Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ha! Zapominajko jak tylko zrobi się cieplej to tym razem myślę że się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musisz wejsc na strone fidbek.pl i sie zarejestrowac
po wypełniac testy o sobie.....i napisz mi jakbys znalazła chwilke na priv jak podoba ci sie ta strona i testy...albo co ci sie nie podoba..
a ja wysle ci kod prmocyjny pozniej do sprawdzenia podsumowania raportu
DELIKATESY - butikpl.se
sluchajcie, apropos "produktow"... ale stronke znalazlam, moge sobie normalnie polskie jedzonko kupic we wlasnej chalupie ......ach jaka jestem szczesliwa kobieta w tym momencie
Byłyśmy zaniesć papiery do przedszkola i wyobraźcie sobie,ze 3 latków jest już 70 podan...na 30 miejsc...a jest dopiero 4 marca...a gdzie tu koniec
Wyniki są u nas 29 kwietnia...bedzie wywieszona lista....także będe musiała kogoś pofatygować....
A babeczka nie kazała mi się martwić, bo spotkanie z rodzicami przyjętych dzieci jest okolo polowy maja,a nawet na początku czerwca....
Do tego na holu na fotelu leżał koteczek, spał smacznie, Mari go wygłaskała...taki słodziutko...Maja się nazywa....Marika oczywiście nie chciała stamtąd wyjść rozmawiałam jeszcze z moją ciocią jest tam szefową kuchni....uśmiałyśmy się jak nic