reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas jak co to mozemy jakos pomóc u nas sa i wcale nie takie az drogie..:).tylko kurcze rozmiar nie równy drugiemu....lepiej byłoby przymierzyć,....
Ja Mari pamiętam takie kupiłam do biegania w domku,a potem miała na dwórek jako sandałki,bo ślicznie wyglądały jak buciki....:)

Kajaczku, Tygrysku zdróweczka kochane...mam nadzieje,ze z dnia na dzien będzie lepiej!!!!

Madziu to Ci dobrze!!!! o mnie co jakis czas sobie przypominają :)ale alkoholu jeszcze nie dostałam:(

Witamy tak w ogóle:)
Mari ogladała baje, bo znowu nam odblokowali DisneyPlayhouse :)
A później mini mini i Mari od rana nie ma:)

My juz po sniadanku i poznije pewnie spacerek.....:)bo słoneczko serdecznie zaprasza az szkoda nie skorzystac:)
Popołudniu mamy w planach jechac złozyc te wnioski o paszporty,musimy byc wszyscy razem.....bo o wydanie dla małej musimy podopisywać osobiście przy tej babeczce itd.
A poza tym znowu czwartek.....

O i musze jeszcze oddac ksiazeczke do biblioteki...Mari ja tak pogryzdała,ale na szczęscie udało nam się dostac identyczna,za nie duze pieniążki i teraz bede sie tłumaczyła:)
Za małą chyba jest na takie rzeczy:)
oki spadówkam buziole z rana!!!!!

reklama
Jejku Agatkas ja nie pamiętam....a juz dawno mamy je wyrzucone bo tak je zniszczyła przez lato,ze nie było sensu trzymac....wiesz jak dzisiaj bede przechodzic koło tego sklepu to zajde i zobacze:) oni zawsze maja fajny asotryment.... tylko to nie sa zadne firmowe....ani Bartka,ani nic w tym stylu....
Mari nie ma płaskostopia tak mysle,bo jak teraz biega w tych kapcio skarpetach to widac jak sie brudza:p hahaha

hejka kochane!!
wiecie co, wiosna przyszla na biegun, 10 stopni, snieg topnieje jak szalony, juz widac chodnik pod domem:szok:...
ale czad!
moje dziecko wstalo dzis o 6 rano....otworzyla mi oczy paluchem i mowi tak: wstajesz juz:szok::-D..
zwariowalam..

A gdzie Tygrys dzisiaj????
od rana w kuchni smaży pączki i faworki???

Jak tam dziewczęta pączusie już zjedzone..kto jeszcze nie dotarł do cukierni to proszę

U nas pogoda rewelacyjna....może 10stopni nie mamy ale 4 na plusie to i tak dobrze:-D:-D:-D

Anoli Ty może jesteś na wątku marcówek???czytałaś co się tam stało....:sorry2::sorry2::sorry2:moja koleżanka tam jest i dzisiaj mi napisała...aż mi ciarki przeszły...

A gdzie Tygrys dzisiaj????
od rana w kuchni smaży pączki i faworki???

Jak tam dziewczęta pączusie już zjedzone..kto jeszcze nie dotarł do cukierni to proszę

U nas pogoda rewelacyjna....może 10stopni nie mamy ale 4 na plusie to i tak dobrze:-D:-D:-D

Anoli Ty może jesteś na wątku marcówek???czytałaś co się tam stało....:sorry2::sorry2::sorry2:moja koleżanka tam jest i dzisiaj mi napisała...aż mi ciarki przeszły...
A co sie tam stalo:unsure:?

Madziu wiem wiem.....ale bardzo dziękuję za przypomnienie:)
i jak mozesz napisz nam o co chodzi???? moze wiesz gdzie:)

My juz po paczuciach, Mari spi, kochane taaaaka cudowna pogoda, śnieg topnieje, pełno słoneczka, cieplutko!!!!!!!!!!! życ się chce!

Tygrysku żyjesz?

reklama
Do góry