reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kanus, wlasnie ogladam ten Twoj ostry dyzur...to jakas masakra jest, krwi wiecej niz w egzorcyscie..
Oj Kajaczku.....uwielbiam ten film,chociaż był okres,ze nie mogłam go oglądać,bo miałam normalnie zawroty głowy...a teraz....już chyba trzeci raz oglądam te odcinki i zawsze tak samo mi sie podobają hahhaha
Madziu doczytałam......masakra
tygrysek82
Fanka BB :)
czesc laseczki moje jedyne
zyje zyje kochane tylko łeb mi peka ale jkuz w skroniach wiec to jakies migrensko czy cholera wie co ale zazylam sobie ibupromek moj kochany i mam nadzieje ze zaraz minie
Madziu no wlasnie ja dzis mam dola bo dopiero wczoraj wieczorem tesciowa nam przypomniala ze dzis tlusty czwartek i sie nie przygotowalam w skladniki i paczki dzis kupne buuuuuuuuuuuuu masakra ale nadrobie nadrobie hahha
Filipek u dzieci wiec mam troche spokoju dla siebie
wy o ostrym dyzuze a jak zaczelam ostatnio ogladac dextera hahah tam tez sie dzieje ze hohooh jakbym miala jakas zbrodnie popelnic to teoretycznie chyba jestem juz przygotowana hahha zartuje oczywiscie
lece czytac o marcowkach
zyje zyje kochane tylko łeb mi peka ale jkuz w skroniach wiec to jakies migrensko czy cholera wie co ale zazylam sobie ibupromek moj kochany i mam nadzieje ze zaraz minie
Madziu no wlasnie ja dzis mam dola bo dopiero wczoraj wieczorem tesciowa nam przypomniala ze dzis tlusty czwartek i sie nie przygotowalam w skladniki i paczki dzis kupne buuuuuuuuuuuuu masakra ale nadrobie nadrobie hahha
Filipek u dzieci wiec mam troche spokoju dla siebie
wy o ostrym dyzuze a jak zaczelam ostatnio ogladac dextera hahah tam tez sie dzieje ze hohooh jakbym miala jakas zbrodnie popelnic to teoretycznie chyba jestem juz przygotowana hahha zartuje oczywiscie
lece czytac o marcowkach
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam mamo.zuzi :-)
Napisz coś o o sobie.
O co chodzi z tymi marcówkami?
Napisz coś o o sobie.
O co chodzi z tymi marcówkami?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam serdecznie, mam mam na imię Magda i urodziłam moje Cudo w grudniu 2008 :-)
Witamy bardzo serdecznie))) dokładnie czekamy na jakieś nowinki o nowej mamuśce i córeczce oczywiście
My po przedszkolu...jak zwykle zadowolone...ale z dobrych wieści to
Madziu kochana!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!
super wieści
Amy po składaniu wniosków, mój Kamilek musi jeszcze raz jechac w poniedziałek,bo nie czytało jego lini papilarnych takie ma zajechane hahha
no i ma przez weekend zadbać o dłonie i spróbuje w poniedziałek
A poza tym to chyba ok
My po przedszkolu...jak zwykle zadowolone...ale z dobrych wieści to
No i pieknie!! Buziole dla Was:*
Witamy bardzo serdecznie))) dokładnie czekamy na jakieś nowinki o nowej mamuśce i córeczce oczywiście
Madziu kochana!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!
super wieści
Amy po składaniu wniosków, mój Kamilek musi jeszcze raz jechac w poniedziałek,bo nie czytało jego lini papilarnych takie ma zajechane hahha
no i ma przez weekend zadbać o dłonie i spróbuje w poniedziałek
A poza tym to chyba ok
pierwszy raz taka historie slysze..Kanus, nie obraz sie ale sie usmialam...
reklama
Witam serdecznie, mam mam na imię Magda i urodziłam moje Cudo w grudniu 2008 :-)
Witamy mame Zuzi!!