reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanus, wlasnie ogladam ten Twoj ostry dyzur...to jakas masakra jest, krwi wiecej niz w egzorcyscie:szok::-D..

Oj Kajaczku
.....uwielbiam ten film,chociaż był okres,ze nie mogłam go oglądać,bo miałam normalnie zawroty głowy...:)a teraz....już chyba trzeci raz oglądam te odcinki:p i zawsze tak samo mi sie podobają:) hahhaha

Madziu doczytałam......masakra:(

czesc laseczki moje jedyne:)

zyje zyje kochane tylko łeb mi peka ale jkuz w skroniach wiec to jakies migrensko czy cholera wie co ale zazylam sobie ibupromek moj kochany i mam nadzieje ze zaraz minie:)

Madziu no wlasnie ja dzis mam dola bo dopiero wczoraj wieczorem tesciowa nam przypomniala ze dzis tlusty czwartek i sie nie przygotowalam w skladniki:( i paczki dzis kupne:( buuuuuuuuuuuuu masakra:) ale nadrobie nadrobie hahha:)

Filipek u dzieci wiec mam troche spokoju dla siebie :)

wy o ostrym dyzuze a jak zaczelam ostatnio ogladac dextera hahah tam tez sie dzieje ze hohooh jakbym miala jakas zbrodnie popelnic to teoretycznie chyba jestem juz przygotowana hahha zartuje oczywiscie :)

lece czytac o marcowkach:)

Witam serdecznie, mam mam na imię Magda i urodziłam moje Cudo w grudniu 2008 :-)

Witamy bardzo serdecznie:)))) dokładnie czekamy na jakieś nowinki o nowej mamuśce i córeczce oczywiście;)

My po przedszkolu...jak zwykle zadowolone...ale z dobrych wieści to
MAM PRZEDSZKOLAKA - JULCIA DOSTAŁA SIĘ!!!!!!!

Madziu kochana!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!:tak::tak::tak:
super wieści:)

Amy po składaniu wniosków, mój Kamilek musi jeszcze raz jechac w poniedziałek,bo nie czytało jego lini papilarnych takie ma zajechane:p hahha
no i ma przez weekend zadbać o dłonie i spróbuje w poniedziałek:)

A poza tym to chyba ok:)

My po przedszkolu...jak zwykle zadowolone...ale z dobrych wieści to
MAM PRZEDSZKOLAKA - JULCIA DOSTAŁA SIĘ!!!!!!!

No i pieknie!! Buziole dla Was:*

Witamy bardzo serdecznie:)))) dokładnie czekamy na jakieś nowinki o nowej mamuśce i córeczce oczywiście;)

Madziu kochana!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!:tak::tak::tak:
super wieści:)

Amy po składaniu wniosków, mój Kamilek musi jeszcze raz jechac w poniedziałek,bo nie czytało jego lini papilarnych takie ma zajechane:p hahha
no i ma przez weekend zadbać o dłonie i spróbuje w poniedziałek:)

A poza tym to chyba ok:)

:-D:-D pierwszy raz taka historie slysze:-D..Kanus, nie obraz sie ale sie usmialam...

reklama
Do góry