kana161
Mama "terrorystek" :P
Agaciu MAŁY ELEGANCIK SZYŚCIOSZEK I TYLE ;P hahaahha się uśmiałam....ale z tym golasem to Mari rozbiera lala potem siebie i woła bolasy golasy hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej my po wizycie, Jula dzielnie zniosła badanie na fotelu okulistycznym....aż lekarka była w szoku że tak grzecznie siedzi i wykonuje jej polecenia
Oczka najprawdopodobniej zatarte....dostaliśmy dodatkowo maść, oprócz kropli które przepisała nam pediatra...i do piątku powinno wszystko być ok...jak nie to do kontroli....
Oj Tygrysku chyba nie widziałaś prognoz długoterminowych, na koniec lutego mają wrócic mrozy nawet do -15 w dzień
Zapominajka wszystkie zaciśniemy kciukaski i będzie dobrze
U nas też wieje.....a przez okno tak ładnie słonecznie...
Miałam wam napisac i zawsze zapominałam, a propo tego rozbierania się dzieci. Moje dziecko ostatnio ma dziwne pomysły.
Kłade go spać, mówie dobranoc, daję buziaka i wychodzę. Po 5 min woła:" mamusia golas jestem" . Hmmmm ... no to idę do niego a on nagusienki ... no wieć ubieram go i wychodzę ... za chwile to samo: " Mamusia golas jestem" ... A on znowu rozebrany i tak ze cztery razy przed snem, caaaalutki tydzień
A dzisiaj zrobiłam mu sniadanko, kanapkaz serkiem, pokroiłam na mniejsze kawałki, żeby lepiej mu się jadło i mówię:" weź sobie chlebiek do rączki", a on do mnie:" NIE BO SOBIE POBRUDZE RĄCZKI !!!! " ... no i co ja musiałam mu dawać, bo paniczek się pobrudzi
Witam dziewczyny!
Byłam dzisiaj w urzędzie pracy i udało mi się zarejestrować, no ale ofert żadnej nie dostałam a jak pytałam o możliwość stażu to mi babsztyl powiedział że jak za miesiąc się stawię to wtedy pomyślimy . Nie wiem jak oni mają pomagać ludziom w znalezieniu pracy jak tak wszystkich zbywają. Na korytarzu laski gadały że oni tak się zachowują względem większości studentów i absolwentów bo wychodzą z założenia że powinni sami znaleźć sobie pracę.
Po południu byłam na rozmowie w sprawie pracy no i babeczka powiedziała że zadzwoni w poniedziałek i jak się zdecydują to zaproszą mnie na jeszcze jedną rozmowę.
3majcie za mnie kciuki żeby w pn zadzwoniła.
Kakusia zdrówka dla dziewczynek