kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie czwartkowo. U nas dziś piękne słonko i mimo mrozku jest cieplutko. A przynajmniej sie te wszystkie zarazki wymroziły. Zaraz mykamy z dziewczynami na dworek. Obiecałam im dziś hulajnogi więc się wyszaleją bo ile można w domu siedzieć.
Kana dzięki że przypomniałaś że dziś dziesiąty. Po południu muszę zajrzeć na konto bo podobno mężowy jakąś super premię dostał i jestem ciekawa ile. Może na walentynki dostanę zmywareczkę;-)
Madziu dziękuję za pamięć. Dziewczynki już lepiej. Jeszcze Martynka brzydko kaszle ale się inhalujemy i liczę że jej się polepszy bo jak nie to od niedzieli będziemy musiały włączyć antybiotyk.
Nie uśmiecha mi się to bo chciałam je w ramach walentynek zabrać w niedzielę na wystawę ptaków ozdobnych a potem do sali zabaw a mamusia na plotki z koleżankami.
Trzymam kciuki żeby głowa szybko przestała Cie boleć. Może za wcześnie wstałaś?;-)
Miłego dnia laseczki :*
Darina kciukasy zaciśnięte!!!!wiem co przezywasz...sama szukam i lip[a taka straszn,eze szok....jak tutaj w tym kraju ma byc dobrze,jak młodzi ludzie nie maja pracy.....to jest cos nie teges z tym państwem!!!!!
Poza tym witamy się czwartkowo?!
Jak ten czas leci......
W końcu 10 i pewnie ludzie dzisiaj z większym zapasem optymizmu beda chodzili po świecie hahaha
wśród nich bedziemy pewnie mi my z miśkiem hahaah
ok uciekam zrobic sobie kawke,bo tam sie jej domaga mój organizm,ze szok...
Kana dzięki że przypomniałaś że dziś dziesiąty. Po południu muszę zajrzeć na konto bo podobno mężowy jakąś super premię dostał i jestem ciekawa ile. Może na walentynki dostanę zmywareczkę;-)
Witajciemy tez już nie śpimy bo dzisiaj przedszkole więc trzeba było rano wstać
Mnie od wczoraj coś boli głowa....i tabletka nie pomogła...zaraz zjem śniadanko i łyknę coś na ból...
Na dworze piękne słoneczko i lekki mrozik więc pewnie zaraz gdzieś na spacerek wyjdziemy!!!!
Darina trzymamy kciuki!!!!
Kokusia jak dziewczyny???
Marzycielka co u Was???Oli już w żłobku???
Kanuś masz rację ...ach ten 10
miłego dnia zmykam szykować śniadanko
Macie jakiś pomysł na obiad???
Madziu dziękuję za pamięć. Dziewczynki już lepiej. Jeszcze Martynka brzydko kaszle ale się inhalujemy i liczę że jej się polepszy bo jak nie to od niedzieli będziemy musiały włączyć antybiotyk.
Nie uśmiecha mi się to bo chciałam je w ramach walentynek zabrać w niedzielę na wystawę ptaków ozdobnych a potem do sali zabaw a mamusia na plotki z koleżankami.
Trzymam kciuki żeby głowa szybko przestała Cie boleć. Może za wcześnie wstałaś?;-)
Miłego dnia laseczki :*