reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agaciu Mati to mały agent.
Zaponinajka ja się zgłaszam na ochotnika mogę podpowiadać jeśli dam radę :szok: , zawsze można jakoś ściągnąć:zawstydzona/y:

Witajcie. Wczoraj przez większość dnia nie miałam prądu przez te wichury. Ja już nie wiem czy śnieg i mróz nie są lepsze niż to wietrzysko. Do tego kisimy się w domu bo dziewczyny chore i tym sposobem mamy prawie miesiąc ferii. Ja chyba zwariuję.

Hej my po wizycie, Jula dzielnie zniosła badanie na fotelu okulistycznym....aż lekarka była w szoku że tak grzecznie siedzi i wykonuje jej polecenia:tak::tak::tak:

Oczka najprawdopodobniej zatarte....dostaliśmy dodatkowo maść, oprócz kropli które przepisała nam pediatra...i do piątku powinno wszystko być ok...:tak:jak nie to do kontroli....

Oj Tygrysku chyba nie widziałaś prognoz długoterminowych, na koniec lutego mają wrócic mrozy nawet do -15 w dzień:sorry2::sorry2::sorry2:

Zapominajka wszystkie zaciśniemy kciukaski i będzie dobrze

U nas też wieje.....a przez okno tak ładnie słonecznie...:nerd::nerd::nerd:

Madzienko dobrze że z oczkiem Juli to nic poważniejszego

Miałam wam napisac i zawsze zapominałam, a propo tego rozbierania się dzieci. Moje dziecko ostatnio ma dziwne pomysły.
Kłade go spać, mówie dobranoc, daję buziaka i wychodzę. Po 5 min woła:" mamusia golas jestem" . Hmmmm ... no to idę do niego a on nagusienki ... no wieć ubieram go i wychodzę ... za chwile to samo: " Mamusia golas jestem" ... A on znowu rozebrany i tak ze cztery razy przed snem, caaaalutki tydzień :baffled:

A dzisiaj zrobiłam mu sniadanko, kanapkaz serkiem, pokroiłam na mniejsze kawałki, żeby lepiej mu się jadło i mówię:" weź sobie chlebiek do rączki", a on do mnie:" NIE BO SOBIE POBRUDZE RĄCZKI !!!! " ... no i co ja musiałam mu dawać, bo paniczek się pobrudzi :dry:

Agaciu Mati bombowy. Moja to nawet do kanapek podchodzi z nożem i widelcem dameska.

Zapominajko kciuki już od teraz zaciśnięte.

Moje panie już po śniadanku. Pościeliły swoje łóżka a teraz czytają razem gazetki. Miłego dnia.

Witam....

My juz po sniadanku, sprzatanku teraz czas na mały relaksik przy kompie:)
Mari z Jassem:)
Mężus jeszcze spi.... kombinuje co dzisiaj na obiadek i chyba zrobie klopsiki w sosie pomidorowym....:) tak mam ochote...

Madziu zdrówka dla Julci, niech szybciutko oczka wrócą do normy:)
Zapominajko ja równeiż trzymam kciuki:)
Kokusiu no to dziewczyny faktycznie poferiowały troszkę:) hahah oby szybciutko zdrowe były....!!!

Witam witam :)
fifi u dzieci a ja na szybkim obrotach robie krokieciki z barszczykiem :)
pogoda u nasz lepsza tzn wiaterek mniej wieje ale troszke chlodniej na dworze

Kokusiu zdrowka dla dzieciaczkow!!!!

kaja lecę !!!!!!!!!!

Witam dziewczyny!
Byłam dzisiaj w urzędzie pracy i udało mi się zarejestrować, no ale ofert żadnej nie dostałam a jak pytałam o możliwość stażu to mi babsztyl powiedział że jak za miesiąc się stawię to wtedy pomyślimy :wściekła/y:. Nie wiem jak oni mają pomagać ludziom w znalezieniu pracy jak tak wszystkich zbywają. Na korytarzu laski gadały że oni tak się zachowują względem większości studentów i absolwentów bo wychodzą z założenia że powinni sami znaleźć sobie pracę.
Po południu byłam na rozmowie w sprawie pracy no i babeczka powiedziała że zadzwoni w poniedziałek i jak się zdecydują to zaproszą mnie na jeszcze jedną rozmowę.
3majcie za mnie kciuki żeby w pn zadzwoniła.

Kakusia zdrówka dla dziewczynek

Witam dziewczyny!
Byłam dzisiaj w urzędzie pracy i udało mi się zarejestrować, no ale ofert żadnej nie dostałam a jak pytałam o możliwość stażu to mi babsztyl powiedział że jak za miesiąc się stawię to wtedy pomyślimy :wściekła/y:. Nie wiem jak oni mają pomagać ludziom w znalezieniu pracy jak tak wszystkich zbywają. Na korytarzu laski gadały że oni tak się zachowują względem większości studentów i absolwentów bo wychodzą z założenia że powinni sami znaleźć sobie pracę.
Po południu byłam na rozmowie w sprawie pracy no i babeczka powiedziała że zadzwoni w poniedziałek i jak się zdecydują to zaproszą mnie na jeszcze jedną rozmowę.
3majcie za mnie kciuki żeby w pn zadzwoniła.

Kakusia zdrówka dla dziewczynek

Darina
kciukasy zaciśnięte!!!!wiem co przezywasz...sama szukam i lip[a taka straszn,eze szok....jak tutaj w tym kraju ma byc dobrze,jak młodzi ludzie nie maja pracy.....to jest cos nie teges z tym państwem!!!!!

Poza tym witamy się czwartkowo?!
Jak ten czas leci......
W końcu 10 i pewnie ludzie dzisiaj z większym zapasem optymizmu beda chodzili po świecie:p hahaha
wśród nich bedziemy pewnie mi my z miśkiem:) hahaah

ok uciekam zrobic sobie kawke,bo tam sie jej domaga mój organizm,ze szok...:)

reklama
Witajciemy tez już nie śpimy bo dzisiaj przedszkole więc trzeba było rano wstać:-p:-p
Mnie od wczoraj coś boli głowa....i tabletka nie pomogła...zaraz zjem śniadanko i łyknę coś na ból...

Na dworze piękne słoneczko i lekki mrozik więc pewnie zaraz gdzieś na spacerek wyjdziemy!!!!

Darina trzymamy kciuki!!!!

Kokusia jak dziewczyny???

Marzycielka co u Was???Oli już w żłobku???

Kanuś masz rację ...ach ten 10:-D:-D:-D:-D

miłego dnia zmykam szykować śniadanko

Macie jakiś pomysł na obiad???

Do góry