reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć
Ja już po sniadanku i kawce.

Dzisiaj jedziemy na basen ... jupii .... ciekawe jak Matinkowi będzie się podobało.

Wczoraj ruszylismy jednak na zakupki :-D... ale niestety w re-kids nic nie było ciekawego, jedynie koszula z jeansu. W h&m kupiłam małemu trochę bluzeczek. No i mamusia i tatus też sobie cos kupili.

reklama
Witajcie,

my już dzisiaj zaliczyliśmy pediatrę bo Jula wczoraj zatarła sobie oczko i dzisiaj napuchło i całe sklejone ropka było.....
dostała kropelki ale jutro dla pewności idziemy do okulisty...bo to w końcu oczko....:tak::tak::tak:

Tygrysku czyli nóżki kurczaczka:-D:-D:-D:-D

Agacia super że zakupki udane....

Witajcie i na chwilkę zajrzałam.....

My po baliku Julcia jak zwykle była w swoim żywiole...więc imprezka udana...:tak::tak::tak:

Pozazdrościłam:zawstydzona/y:Kanusi i pojechałam do re-kids ale u nas nic nie było na co warto byłoby spojrzeć :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tygrysku co to za pałeczki...pochwal się...bo brzmią apetycznie...
A co do bluzeczek to jest to kolekcja chłopięca ale co tam....one sa takie kolorowe i śliczniutkie...

Zapominajka super że imprezka udana...masz jakieś fotki pokazuj, ja jutro cos wkleje:tak::tak::tak:

Teraz zmykam potulić mojego P bo jutro znowu na 5 dni zostawia nas same:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dobranoc

Cześć
Ja już po sniadanku i kawce.

Dzisiaj jedziemy na basen ... jupii .... ciekawe jak Matinkowi będzie się podobało.

Wczoraj ruszylismy jednak na zakupki :-D... ale niestety w re-kids nic nie było ciekawego, jedynie koszula z jeansu. W h&m kupiłam małemu trochę bluzeczek. No i mamusia i tatus też sobie cos kupili.

Kochane strasznie mi przykro...:zawstydzona/y::-(.bo to troszku ja Was wprowadziłam w błąd..... przperaszam,ale nam się naprawdę trafiło jak nigdy....moze to zalezy od butiku....jaki ma asortyment....porobię foteczki i wrzucę Wam co ja kupialm Mari na zkaupkach:)

A u nas mały szpital....mój meżuś od soboty wieczorem nie wstaje z łóżka....ma grypsko na całego!!!!!!!!! nie ma siły utrzymac szklanki w rękach....lezy ma goraczke ponad 39 stopni....i co mu zbijemy (obkupiłam się w gripex, polopiryne c itp.) ti wraca.....właśnie wrócił od lekarza...moj tatus go zawiózł.....nic wiecej nie moze mu doradzić oprócz wyleżenia i wygrzania sie.....:( mam nadzieje,ze raz dwa i przejdzie...

Mari na szczęście nic poki co nie złapała....ja tak troszku zamulona,ale to chyba normalka:p hahaa
poza tym u nas 10 stopni i ciepełko tylko wieje troszkę...padać przestało, wiec po drzemce idziemy na spacerek:p)

Pozdrawiam Mamuśki:)

Zapominajka na pewno zaliczysz egzamin zawsze trzeba być dobrej myśli.
Kanuś zdrówka dla męża
Madzieńka oby Julce szybko przeszło z tym oczkiem, my już dwa razy przerabialiśmy zapalenie spojówki ale obyło się bez okulisty.

Witam!
Ja też ostatnio mam jakiś podły nastrój, brak pracy i kasy mnie chyba tak dobija. Byłam w piątek na bezrobociu no i dostałam termin do rejestracji na 9.02 bo dopiero wtedy był wolny termin. No ale w sobotę kupiłam gazetkę z ogłoszeniami i umówiłam się na dwie rozmowy, niestety z pierwszej nici bo się okazało że to wielkie naciągactwo facet powiedział że pracuje się na umowę zlecenie i prowizję, żadnej podstawy. Pogrzebałam troszkę w necie na temat tej firmy i znalazłam jakieś forum gdzie wypowiadali się byli pracownicy. Zarobki od 200 do 800 zł miesięcznie za 8 godzin pracy 6 dni w tygodniu włącznie z sobotą i niedzielą bo piątki są wolne. Wyzysk normalnie.

hej dziewczynki witam z kawką:)
u nas tak jakos wiosennie na dworze :) przyznam sie ze chyba juz nie chce aby zima wrocila......:)

Witamy i my z kawusią i cisteczkiem:)

U nas również dzisiaj od rana słoneczko,az chce sie zyc,ale wiatrzysjko takie,ze nie wiem czy nas utrzymam na spacerku z Maari:p hahaah
a wybieramy sie na kawusie i pogaduszki do mojej kumpeli i Pawełka Mariczkowego:)

Poza tym meżowy juz lepiej.....rusza się i daj oznaki normalnego funkcjonowania organizmu,ale poki co jeszcze bedzie wypoczywał.

Mariczka ogląda Księżniczke,a własciwie to, to co zaraz bedzie leciało:)

ok uciekam :)

reklama
No fakt,ale wcześniej chyba leciał jeszcze Jess:)
wiecie co wyszłam tylko do bankomatu i juz nigdzie sie nie ruszam...tak u nas wieje,ze ledwo szłam....wszystko lata dookola jakas masakra....
Mari to by chyba zwiało bez kitu....

Takze dzisiaj leniuchowanie i szaleństwa w czterech ścianach...:)

Dzi4ewuszki gdzie Wy jestescie????????????

Do góry