reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja znad papierzysk.
Darina obawiam się, że za kolorowo to nie będzie. Ale liczę na obkutych ludków z grupy trochę. Może będą dobrymi kolegami i pomogą.

Kana zdrówka dla mężusia.

reklama
czesc dziewczyny

Pije kawkę i jem chałkę ... a miałam się odchudzać.

Ale u nas wiatrzysko ... gdyby nie ono to by była sliczna pogoda, bo słoneczko swieci.

Mati pojechał z dziadkami do cioci a ja mam labe.

Zapominajko nie bedzie tak źle.

Witam i ja z kawusią
Gabrysia śpi a ja prasuję, mój M chyba chce mnie wykończyć z tym praniem i prasowaniem zużywa więcej ubrań niż ja i Gabi razem.
Agacia ty to masz dobrze, mój tata to ostatnio zabrał małą na spacer 2 tygodnie temu jak się leczyłam po sobotnim wypadzie na bilard ze znajomymi.

U nas też pogoda śliczna ale wiatrzysko straszne, byłyśmy chwilkę na dworze po zakupki tylko i szybciutko do domu.
Uciekam do mojego prasowania
miłego dnia dziewczyny :)

Hej my po wizycie, Jula dzielnie zniosła badanie na fotelu okulistycznym....aż lekarka była w szoku że tak grzecznie siedzi i wykonuje jej polecenia:tak::tak::tak:

Oczka najprawdopodobniej zatarte....dostaliśmy dodatkowo maść, oprócz kropli które przepisała nam pediatra...i do piątku powinno wszystko być ok...:tak:jak nie to do kontroli....

hej dziewczynki witam z kawką:)
u nas tak jakos wiosennie na dworze :) przyznam sie ze chyba juz nie chce aby zima wrocila......:)

Oj Tygrysku chyba nie widziałaś prognoz długoterminowych, na koniec lutego mają wrócic mrozy nawet do -15 w dzień:sorry2::sorry2::sorry2:

Zapominajka wszystkie zaciśniemy kciukaski i będzie dobrze

U nas też wieje.....a przez okno tak ładnie słonecznie...:nerd::nerd::nerd:

Miałam wam napisac i zawsze zapominałam, a propo tego rozbierania się dzieci. Moje dziecko ostatnio ma dziwne pomysły.
Kłade go spać, mówie dobranoc, daję buziaka i wychodzę. Po 5 min woła:" mamusia golas jestem" . Hmmmm ... no to idę do niego a on nagusienki ... no wieć ubieram go i wychodzę ... za chwile to samo: " Mamusia golas jestem" ... A on znowu rozebrany i tak ze cztery razy przed snem, caaaalutki tydzień :baffled:

A dzisiaj zrobiłam mu sniadanko, kanapkaz serkiem, pokroiłam na mniejsze kawałki, żeby lepiej mu się jadło i mówię:" weź sobie chlebiek do rączki", a on do mnie:" NIE BO SOBIE POBRUDZE RĄCZKI !!!! " ... no i co ja musiałam mu dawać, bo paniczek się pobrudzi :dry:

reklama
Do góry